ADAMIRA: tak zrovna nesmířit se s tím, že projekt Apollo byly jednorázový pyramidy a že nejde najít způsob, jak to udělat nějak levněji a udržitelněji, to je myslím něco, na čem se většina kosmonautické komunity shodne. Bohužel Elonovo politikaření, které mi podsouvá, že abych se dočkal remake projektu Apollo (popravdě, ale pokud to dopadne jako remaky hollywoodských filmů, tak teda nevím, nevím...), tak se musím paktovat nejen s natvrdlou populistickou pravicí, ale rovnou i s náckama, se mi ani trochu nezamlouvá. Prostě nerdy nabral, nerdy ztratil. Nerdi jsou podle mě z podstaty věci trochu centristi, ale jeho představa, že když měl na své straně nerdy, tak je centrista, a tedy každý, s kým se rozhodne spolupracovat, je vlastně taky centrista,je špatná. V politice to není jako v podnikání a skupiny, které si očekával nějak "podmanit" nebo "najmout" ho spíš nadšeně přijali jako rukojmího... a s překvapením zjistil, že v poitice nemá pod kontrolou nic...
Co mě příjemně překvapilo, jsou velmi střízlivé názory Jareda Isaacmana v roli administrátora NASA. Pokud by se podařilo, že po počáteční fázi chaosu probublají i na jiné vládní pozice aspoň osobnosti typu Isaacmana, tak snad USA nejsou úplně ztracený (že to nebude zrovna náš šálek čaje, s tím bychom museli počítat, ale mohli by to být aspoň lidi, co se nebudou chovat jako otevření idioti a když už Američani poptávaji macho-týpky, tak by je aspoň měli vidět v pilotech a kosmonautech jako Isaaccman, a ne v pošucích, jejichž hlavní kvalifikací je make-up...)