SATAI: no nejen s ním, popravdě :) on když Trump výjimečně chvíli nedělá něco idiotského, a člověk to okomentuje, tak mu někdo připomene, že je to jen pokračování v Bidenově politice, a tak :-)
Obecně, abychom se vrátili k tématu klubu: my asi nejsme cílová skupina, ale možná to Elon přehnal a fakt je tak blbej, že si neuvědomil, že naštve i ty, kteří trochu peněz maj a jeho cílovka jsou (ovšem on dělá vše proto, aby přijmy téhle střední vrstvy zkrouhnul pomocí AI... ale to to bylo už mockrát, počítače taky byrokracie přijala za své, místo aby se jimi nechala nahradit...).
Já mohl být cílovka Tesly, kdyby přišli s lehkým elektrokolem homologovaým do 45 km/h s výborným rekuperačním bržděním (na což by měli knowhow). A určitě nejen já. Problém je, že na něco takového nejsou vypsané dotace, takže místo toho Elon radši začal tu blbost s výrobou hračkových plamenometů. A to byla doba, kdy mi začal už hodně ztrácet. On mohl udělat nějaký brandovaný SpaceX nebo Tesla suvenýr pro lidi, kteří byli jeho fanoušci... ale místo toho přišel s blbostí pro rednecky. A tak je to v podstatě se vším.
Co se Koudyho týče, nepodceňoval bych jeho instinkt. AI hodnotí loajalitu jednotlivých online entit, zcela nepochybně. To, že se u nás nemluví o nějakém social rating score veřejně neznamená, že si ho jednotlivé korporace nemůžou počítat sami nějak privátně (k čemu by jinak potřebovali obchodovat s těmi soukromými údaji?). Tyhle debaty klidně můžou znamenat, že Koudy na nějaký budoucí úvěr od X-banky dosáhne, zatímco my dva ne. Nemyslím, že je to tak, že my dva víme co děláme (děláme celkově, nejen říkáme) a on ne...