OMNIHASH: To neni perla. Jen ze se tu bavime o tom ze je v osvicenem diktatorstvi dubai stejna jako singapur kdy obe ty zeme/emiraty/mesta..ber to jak chces..mely/maj typka kterej o vsem rozhoduje a vetsina tech veci se deje na zaklade jeho vizi a pokynu a ty na to odpovis ze singapur je mnohem dal, protoze ma MHD...Ano..dekujem captain obvious. Singapur je o 200 let starsi mesto nez Dubai, tak ma i MHD. Dubai nebyla stavena na MHD a na pointe toho, ze obe mesta vzkvetaly a vzkvetaji diky rozhodnuti osvicenejch diktatoru to nic nemeni, coz byl puvodni point te diskuze.
E? Me a mou sortu? Vzdyt o me vubec nic nevis a v zivote si me nevidel tyvole. Ty ses fakt jak typek z nejakyho mikyrova videa o cine tyve. Moje sorta je treba Island nebo Patagonie. To ses vedle co? Vis uz to ani asi neslo. Lol. Na svete je plno vetsich kolotocu. Treba Vegas nebo Macao apod, ale kdybys tu diskuzi cetl, misto toho abys jen vybiral jedno slovo z meho prispevku na ktere budes reagovat, tak bys vedel, ze jsem sam psal, ze Dubai je takovej cestovatelskej mekac. Saudi Neom nikdy nepostavej. Ta vize je naprosto mimonska. To mesto bude mit tak 100 metru. Vic ne..a na blizkej vychod uz jsme asi deset stolu dodali.