• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: "muzes nekomu pujcit na vikend a on ti za to posle pres appku treba 3 litry je gamechanger."
    tyve i dneska si muzes auto pujcit levnejc, to mi teda neprijde jako gamechanger :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: tak na to je carsharing ne? kdyz nemaj na to si to auto koupit tak si ho budou jen pujcovat :) a vlastnit ho bude nejaka firma jako je to ted :) jen to asi bude rozsirenejsi (i kdyz i tak je to asi spis strasidelny... )

nevyuzil. proto se ptam :) a asi chapu tu cast o zebliti :) to jde teda za tim kdo ti jede... ale co ten druhej pripad? kdyz auto zpusobi nehodu/prestupek?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Ne muze. To fungovat bude. Je to z dalsich Elonovejch dlouhodobejch vizi. To jak my dneska vidime auta, jako ze auto za mega je jen moje, jezdim v nem 90% sam a nikdo krome me do tech sedacek prdet nebude. To je zastaralej koncept. Dnesni mladi nemaji ani prachy na byty, natoz aby si kupovali auta za mic-dva..Takze osobni doprava bude sdilena a mit auto ktery muzes nekomu pujcit na vikend a on ti za to posle pres appku treba 3 litry je gamechanger. Toho ze pro tebe to auto samo nekam prijede a odveze te po praze kam checs..toho nevim jestli se dozijem, ale to pujcovani pres appku imho nebude tak dlouho.

MAWERICK: To prece podepisujes ikdyz si pujcujces auto ted. Nikdy si nevyuzil sdilenej carsharing? Nafotis, podepises smlouvu a jedes.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: no minimalne by me zajimalo jak je to s pojistenim a odpovednosti?
    Kdo bude platit a resit kdyz se mi v tesle v sobotu rano po prokaleny noci zeblije? A kdo bude resit az ta tesla nekoho sejme nebo s ni nekdo pojede 150 na 50? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: přesně naopak. My se obáváme, že to fungovat může :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: doufám, že v těch v ulicích současně s tím nebudu muset jezdit já :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: jinejma slovama, můžeš dostat šanci nechat si to robotaxi napsat na sebe, platit povinný ručení a nést odpovědnost, pokud to někoho zajede? To je dobře vymyšlený!
    PER2
    PER2 --- ---
    PEJR: do konce cervna ma jezdit v ulicich, tak jen vydrz a vsechno bude, aspon to teda elmo sliboval
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je samozrejme naprosto debilni napad pres appku pronajimat svy auto. To nemuze nikdy fungovat. Mate naprostou pravdu kluci. To by mel jen blazen tuhle vizi.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Taxik na 24”, slusny.. to je post z roku 2019?
    PER2
    PER2 --- ---
    penize zdarma pro vsechny, navic vsichni budou mit pet robotu, jen mi poslete ty penize :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR
    PEJR --- ---
    A tady jedno zamysleni, i s cislama, proc jsou humanoidni roboti asi tak blizko uzitecnosti, jako virtualni realita pred 40 rokama..

The Great Humanoid Robot Hoax
    https://youtu.be/jVsyshG43b4
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PEJR: Prosímtě, princ, kterej pošle svoje řezníky rozporcovat nepohodlnýho novináře nebude experimentovat s fujtajblíky, na kterých si ulítali nějaký sedmdesátkový grafici, navrhující obaly alb nechutně bohatejch posthipísáckejch kapel. Pro něj to je prostě čára koksu, která bude tak velká, že bude vidět i z Měsíce, to je celé. (Nezapomínej, že Prorok zakázal jen opojné/omamné nápoje, stimulanty jsou halal...)
    PEJR
    PEJR --- ---
    XCHAOS: Uplne vidim jak s touhle vizi prisel princ nekde na 2CB. "Takovouhle caru tam v pousti narysuju, pojmenuju to Cara a poserte se, cely to bude 500m vysoky zrcadlo."
    Na druhou stranu, takovej inverzni sklenik se muze casem hodit. Az bude poust z cely planety, tak oni uz budou vedet co a jak..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: na takový thumbnail se vejde spousta nul :-) a přitom nakreslit rovnou čáru napříč přes fotku pouště je docela levné na práci grafiků! :-))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS: to chapu :) jen mi prijde ze kazdej thumbnail tam ma vic a vic bilionu a trilionu :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: tohle není projekt, jehož smyslem je bejt levnej ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PEJR: Zda se mi to nebo se s každým dalším videem ta cena zvyšuje? :))
    PEJR
    PEJR --- ---
    Mensi shrnuti k nedavny debate ohledne SA

Saudi Arabia’s $8 Trillion Disaster
    https://youtu.be/mVMRVNnOfHo
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: ...a medvědi! Nezapomeň na medvědy! ;-)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Lepší bejt ztracenej v Tatrách než bejt ztracenej za pokladnou v Praze ve fast foodu a posílat domu do Košic peníze na střelivo, aby tam vlci nekradli novorozeňata.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam