• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PES
    PES --- ---
    Konec velkého přátelství? Musk kritizuje „velký a krásný“ daňový zákon Trumpa - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-konec-velkeho-pratelstvi-musk-kritizuje-velky-a-krasny-danovy-zakon-trumpa-40523100
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: Ano je potřeba znát nějaký meze, do kdy AI věřit, problém s GROKem IMHO je, že ještě než se týhle meze dosáhne, tak jsou ty odpovědi, oproti jiným, nic moc.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    tak AI/LLM v tomhle podání je v zásadě google pro lidi, co neuměj googlovat (a moc jim nesejde na tom, jak je odpověď pravdivá)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    mě teda osobně stačí grok a jeho (ne)pomoc na X, kde je většina jeho odpovědí ve stylu "názory se různí" a to včetně věcí typu 9/11 inside job atd.

Ale jako bezpochyby umí udělat výtah z manuálu na mixér, o tom žádná!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: jestli jsi doteď nedokázal pochopit rozdíl mezi "je použitelné" (NIKDO netvrdí že není) a "je nahovno V POROVNÁNÍ s ostaními AI službami" - nemá cenu to dál rozebírat, tady narážíme na nepochopení zákaldní logiky. :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ADAMIRA: nedozvedel, lebo to fixli hned na druhy den, ja som sa o tom nedozvedel vobec a to tu nahovno sluzbu pouzivam kazdy den, divne, asi nejaka customizovana experience na zaklade toho o co sa clovek zaujima, ja to pouzivam cisto na technicke otazky
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ARAON:
    SATAI:

A dozvěděl bych něco o genocidě bělochů v JAR :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADAMIRA: protože nepoužíváš Grok!
    ARAON
    ARAON --- ---
    ADAMIRA: No zjevne jsi mel pouzit AI k tomu, aby to zesumarizovala.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: 3x jsem se snažil tenhle text pochopit, neúspěně (ne, není to slovenštinou kyby jsi se za ní chtěl schovávat) :/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ADAMIRA: jakto? ved aj to sumarizovanie debilnej microsoft dokumentacie je dost napomocne ci tu sa mysli hovno v zmysle nejakeho poctu? akoze grok umi 1 hovno ale konkurence viac hoven? :)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: "... ja ho pouzivam skoro kazdy den a dost mi ulahcuje pracu" ano asi zvládne základní věci co každá jina AI jakožto pomocník k práci, o tom asi nikdo nepochybuje, tady se bavíme o tom že umí hovno VE SROOVNÁNÍ S KONKURENCÍ

Třeba taková Lada ti určitě moc moc ulehčí práci tím, že tě do ní doveze, pokud jí ale postavim vedle VW, dovolil bych si říct, že je na hovno ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SADY: ty si videl testy groka jak je nahovno a ja ho pouzivam skoro kazdy den a dost mi ulahcuje pracu, mozno ho skus najprv realne vyskusat nez uveris nejakym testom ktore mozu byt pisane ako agitka konkurencie :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    VW EU lovebrand
    Four former Volkswagen managers convicted of fraud in ‘dieselgate’ trial | Volkswagen (VW) | The Guardian
    https://www.theguardian.com/business/2025/may/26/germany-former-volkswagen-managers-convicted-fraud-dieselgate
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Ja nejsem vzteklej. Ty si prectes neco co je pravda a pak meles neco nesouvisejiciho o nejakem egu a rusky propagande a SPD, tak ti jen rikam ze ses nemocnej. Nekriticky neprejimam vubec nic. Muzem se bavit o tom ze nakupy tesel klesaj. To je pravda a fakt. Muzem se bavit o tom ze i tak je Elon furt nejbohatsi clovek na svete. To je pravda a fakt. Muzeme se bavit o tom ze akcie Tesly jsou o 30% vejs nez pred mesicem. Opet pravda a fakt. Grok o kterem rikas ze je sracka se ve vetsine testu AI umistuje na hornich prickach. Vubec nic z toho nema nic spolecnyho s mym sebevedomim. To bychom resili proc si myslim ze na flex je daleko lepsi rolls spectre nez tesla Y pro plebs a nic takovyho jsem nepsal ani si to nemyslim..takze chill a priste reaguj normalne a ne hned nejakym hejtem a picovinach o egu a SPD.
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: vidis jak ses vzteklej... ponizujes me... branis se... tak tomu se rika ego - lesson first

ano, videl jsem vsechny tri grafy, ten tvuj je akciovej, hovori o duvere investoru ve znacku, dalsi dva davaji predstavu o prodejich... jak jsem rekl, kdyz lezou staty trumpetovi do prdele s pobidkama nulovejch cel na Tesly (viz. JAR), tak to akcionare mate, ale prodeje ne... tot muj nazor

ze volis SPOLU je uplne jedno, take jsem te s russakama nijak nespojoval, jen jsem rekl, ze dle meho nazoru podobne nekriticky prejimas propagandu Elona Muska (hlavne mi nerikej, ze zadnou nema), hako flastenci prejimaji propagandu russka... nadechni se a precti si to znova

grok v testech co jsem videl ja umi hovno
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Co to zas meles a co to ma spolecnyho s mym egem a nejakou ruskou propagandou try trotle? Ja jsem volic SPOLU..to je uplne na opacny strane spektra. Vem si prasek nebo na me uz nikdy nereaguj radsi ty nemocny clovicku :)

akcie jdou do prdele? Videl jsi ten graf? Nebo te oslepilo tve ego? Grok umi hovno? Zajimavej nazor. V testech modelu se umistuje naopak dost vysoko.

oumaj..zbytecny.
    PER2
    PER2 --- ---
    PER2: jeste takhle, kdyby nekoho zajimalo vic cisel
    New car registrations: -1.2% in April 2025 year-to-date; battery-electric 15.3% market share - ACEA - European Automobile Manufacturers' Association
    https://www.acea.auto/pc-registrations/new-car-registrations-1-2-in-april-2025-year-to-date-battery-electric-15-3-market-share/

SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: jakkoliv jsem nechtel, tak jsem se zas prerazil o tve ego a musim reagovat...

jses imo ohledne Trosky neduvtipnej wannabe a zeres mu to jak SPD russkou propagandu

- je nejbohatsi na svete
    - akcie tesly jdou do prdele a brzo tam mozna i skoncej, na trhu je drzi jen lezeni do trumpetovyho analku
    - starship si muze testovat co chce a litat kam chce, vetsine to je a bude k hovnu
    - grok umi hovno oproti konkurenci
    PER2
    PER2 --- ---
    Tesla’s (TSLA) situation in Europe continues to deteriorate, despite electric car sales surging and the new Model Y now being available.

The European Automobile Manufacturers Association (ACEA) released the latest complete data for European vehicle sales for April 2025 today, and it confirmed that Tesla’s total sales in EU, EFTA, and UK amounted to 7,261 units – down 49% year-over-year.

Tesla’s deliveries in Europe are now down 38.8% year-over-year for the first four months of the year.
    During that same period, battery-electric vehicle sales grew 26.4% in the market and 34.1% in April alone.

Last week, we reported that Tesla CEO Elon Musk claimed “every manufacturer” is experiencing demand problems in Europe, with “no exception.”
    As we can see from the ACEA data, that’s not true. The Volkswagen Group, Renault, BMW, and SAIC are all up year-to-date and in April.

In Q1 2025, Tesla blamed its poor performance on the Model Y changeover, but it doesn’t have this excuse in Q2.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam