SADY: No vsak tesla nejsou uz davno jen auticka. Lidi uz sazej spis na roboty apod, zaroven jsem tu ale nekolikrat psal, ze je uplne jedno jak Tesla bude dobra, protoze cina to vsechno zvalcuje cenou a technologiema. Doporucuju si dat treba video s Vavrou, kterej ti vysvetli, ze Tesla je jedna americka automobilka, ktera prodava defakto jen dva modely. 3 a Y, ktere delaji asi 90% prodeju, zatimco v Cine je tech elektrickych automobilek cca 150 a maji pres 400 modelu..Tomu proste nemuzes konkurovat ani kdybys chtel :)
Ano uz jsem tu par lidi poucoval ze podobnej problem mel snad kazdej LLM model. Nejen Grok a zaroven i tobe jsem rikal ze Grok neni krmen jen daty z Twitteru na co furt poukazujes, ale z celeho internetu, takze co se tyce nejake presnosti ci otevrenosti, tak je v testech casto lepsi nez gemini nebo chatgpt coz vidis i treba na tom, ze se umi trefovat ci factcheckovat do Muska i Trumpa a nema zadny restrikce.
PES: Je to tak. Cina to prevalcuje chca nechca. Evropsky automobilky RIP. Daval jsem to treba tady -
[KOUDY @ Elon Musk] ..Je fakt husty kolika lidem nevadi jezdit v cinsky proxy.