• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Jsem velmi, ale nepodleham biasu a dojmologiim a casto je jednoduchy vysvetleni to spravny.
    PEJR: Kdyz mas hlad, tak se dostanes do skladu i bez klicu, ale klidne sem hod clanek o tom jak Elon zabil miliony africanu. Rad si ho prectu.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: No, ve skladech po celym svete se zkazilo spousta jidla, protoze vyhazeli lidi co meli od skladu klice. Ale chapu, ty lidi by bez amiku umreli uz davno, takze to se nepocita..
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Udelal jsem chybu, myslel jsem, ze jsi racionalni. Omlouvam se za to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: To jsem netusil ze byli v africe a strileli tam do lidi. Vedel jsem jen o ruskejch Wagnerovcich. Jinak jo. Kdyz udelas chybu tak mi staci, kdyz si to uvedomis, uznas a omluvis se.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Musk a DOGE podle vseho zabili vic africanu nez Putin ukrajincu. Takze by ti stacilo aby rek "sorry chlapi, ja to tak nemyslel, prehnal jsem to" a jedeme dal?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Neměli bychom už přejít do fáze kdy si řekneme že tahle výměna mezi Elmem a Predátorem byla absolutně geniální tah na 12D šachovnici, woke levicový marx trans kamala gay maoisti tomu nerozumí a hilary a její emaily?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PEJR: Treba..nebo ze ten zakon, kterej Donnie prosadil a Elon ho nema rad kvuli tomu ze bude vetsi deficit je jedna vec, ale na prezidenta se verejne uplne neutoci kdyz s nim spolupracujes, ale jak spravne rekl Naval, tak bylo hezky videt ze to elon s tim setrenim mysli vazne a jen mu do toho proste republikani hazej vidle, protoze setreni je u volicu nepopularni..Tak ho to emocne dost rozhodilo a choval se tak jak se choval.
    PEJR
    PEJR --- ---
    KOUDY: Jako ze si uvedomil, ze spinavy pradlo se na verejnosti nepere?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: a nebo si proste uvedomil ze to prehnal a narozdil od mnoha nyxaku u nej doslo k nejaky sebereflexi :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ty jsi ape naivni, prote ma koudel u prdele a chce skakat, jak piskaj...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    No prej budou 100% cla na cinska EV v USA, takze to muze byt jeden z duvodu proc Elon vymeknul
    ARAON
    ARAON --- ---
    SADY
    SADY --- ---
    PER2: ale to neni pravda, minimalne ruzni kokegove z auditka tady furt rikaji jak umi zefektivnovat, preci kdyz to zavres, tak musis usetrit 🤣
    PER2
    PER2 --- ---
    vsici kradnu, aspon to elmo rikal....

A former employee of the Department of Government Efficiency says that he found that the federal waste, fraud and abuse that his agency was supposed to uncover were "relatively nonexistent" during his short time embedded within the Department of Veterans Affairs.

"I personally was pretty surprised, actually, at how efficient the government was," Sahil Lavingia.

Lavingia said the overall message at DOGE was transparency and a vibe of "ask for forgiveness, not permission." So, when a blogger asked for an interview about Gumroad, he agreed. And when asked, he talked about his work at DOGE, including how little inefficiency he saw compared to what he was expecting.

"Elon [Musk] was pretty clear about how he wanted DOGE to be maximally transparent," Lavingia said. "That's something he said a lot in private. And publicly. And so I thought, OK, cool, I'll take him at his word. I will be transparent."

Shortly after the interview was published online, Lavingia got an email. Just 55 days into his work at DOGE, his access had been revoked.
    PER2
    PER2 --- ---
    omluvy od srdicka jsou uplne nejvic nejlepsi... a s nicim to urcite nesouvisi

Elon Musk announced that he “regrets” some of the things he said about Trump last week, just as the President is about to crush Tesla with a series of new laws.
    SADY
    SADY --- ---
    jako vazne tady resite, ze to hovadko zapojilo sebereflexi a uz za par dni se zvladlo omluvit, protoze slapalo na kuri oko curakovi v takove funkci, ze i jemu v omezenem rezimu to doslo? jedine co je na tom zajimave je, ze jedibej komu je ochotnej se omluvit je takovej pracurak, vlastne to o nem a jejich bromance rika vse 🤣🤣🤣
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: nemusel no. Ja jsem neuplatitelnej s elonek o sobe tvrdi ze on taky ne..stejne jako treba vasek dejcmar apod..takze ja dokazu smeknout obecne pred lidma kteri uznaji ze udelali chybu a omluvi se. To ze tu zas nekteri lide jedou nejake pohadky a spekulace proc se to urcite stalo a ze trump unesl pet elonovejch deti a donutil ho se omluvit atp..tak tak takovy dojmologicky hry ja nehraju :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Cybertruck Sales Are So Bad That We Gasped
    https://futurism.com/cybertruck-sales-bad
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: no to je sice pravda, ale DJT je imho dost nerizena strela na to aby to zatrhl.

neco jeko
    "hele Elonku to jsi podelal. Vidis tady ten papir s prezidentskym erbem? Tak na ten ted napisu ze od zitra nedostane Tesla ani SpaceX ani dolar, pak ho podepisu a ukazu v deskach na kameru a jakej jsi byl.."

to ze by mu to njespis nejakej soud shodil ze stolu je druha vec.. takovy veci chvili trvaj.... A s akciovym trhem by to asi taky zamavalo hezky...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ano, ziskaval.
    - Ale to nemusi trvat vecne, vidte, pane Musku?
    - Aha, tak to ja se moc omlouvam, ze mi to ujelo, ja to smaznu.
    - Pro zacatek dobra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam