SADY: Aha. Takze v roce 2005 kdyz mi bylo 20 let a na nyxu byl boj Fryba vs Hemala a czechtekk fetky a v te krasne dobe jsem neco rekl o Landovi co v tobe tech 20 let zustalo. Chapu. Ses jako takovy ty zensky ktery chlapovi vyctou ze v roce 1991 privrtal policku nakrivo.
SADY: Ja tvrdim ze mezi demokratama je daleko vic vzdelanejch lidi nez mezi republikanama, ale nemam pro to presny data. Je to jen moje dojmologie. Taky tvrdim, ze demokratum jde daleko vic o zachranu planety, envriromentalni dopady a proto si taky casteji kupujou tesly a obecne elektricky auta nez republikani, ale opet je to jen moje dojmologie. Nebudu tam teda davat zadny procenta, protoze ty jsou opet dojmologie a to dokonce nezmeritelna. Uplne stejna dojmologie jako nazory a prispevky vsech ostatnich v tomhle klubu.
OMNIHASH: Tak to je kvuli volbam, doge a twitteru. Za par let to zase pomine narozdil od tvyho ublizenectvi. Narative. Podivej se treba na polls z 2021 apod. Ted se odkloni od Trumpa, zacne ho kritizovat a zas to bude milacek nejen zdejsich simpiku.