• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: ne "nenapsal" jsi to, ale "implikoval" jsi to. Tzn. nenapadne jsi podsunul, ze by uz mohl byt nejlepsi. Odtud ta ironicka poznamka: JIMIQ
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: ja tam psal ze je nejlepsi? Vazne? Jedes dost proruskej a kamala narativ!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: tady to psal nejakej Koudak: KOUDY
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to nejlepsi LLM? Mas pro svou dojmologii nejaka data jak by rekl Sady?
    PER2
    PER2 --- ---
    JIMIQ: ktereho stoleti, to je otazka :p
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    No grok mi dnes rikal, ze experti predpokladaji pristani sarship s lidma na marsu ve 40. letech :D a ten se nemyli, protoze je nejlepsi LLM! Sach mat
    PER2
    PER2 --- ---
    pred sesti lety:

Gwynne Shotwell,SpaceX COO on their moon timeline:
    -First Starship earth orbital flight within 1 year
    -Land on moon before 2022
    -Trip around the moon (crewed) around 2023
    -Moon landing by 2024:
    -Uncrewed landing by 2022 for supplies
    -Crewed by 2024
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: ale tohle platí už dávno, každá veřejná osoba je především produkt osobního marketingu..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: nevylučuju, že si mě ke změně postoje inspiroval i ty, ale před 2 let jsem už víceméně měl jasno. Problém je jakási deziluze, že teď už žádné osobnosti, která bude mít tendenci mě imponovat, nebudu věřit, že není čistě syntetický mediální produkt (k tomu jsou ale důvody... zatímco dřív mohl být fotoshopovaný, dnes můžou být i libovolné výroky být produktem AI, tedy photoshopu na písmenka, apod.). Možná je to prostě věkem, říkám si... že prostě kdokoliv v tomhle věku ztrácí naivitu. A kdokoliv mě bude řešit, ten bude vědět, že už nejsem naivní a bude rovnou střílet první, ovšem...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: never had been..

jsem to tu psal už dávno, viz například E2E4.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tohle je opravdu klarinet. :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tohle presahuje ramec klubu mnohem vic teda :D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Malacova je pulka Husty Dvojky, tak se proste naucila v tom chodit od cestneho predsedu Zelenych - Mateje Stropnickeho. Nic jineho v tom nehledej.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: protože jim zhruba tak jedno procento chybí, aby vůbec začli být pro někoho relevantní? A podobných levicových uskupení kolem 1% je ještě asi dalších 5. Proč se jediný zástupce v EP celkem seriozní a silné S&D frakce u nás paktuje s protievropsko a proruskou bandou, která už ani není pořádně levicová, ve svých názorech, a nesnaží se o koalici si, které by jim měly mít ideově blízké (ale holt asi představují jejich potenciální politické konkurenty... ufff...)

Oni se všichni chovají, jako kdyby to už bylo jedno, ten Babiš to měl jistý, a jako by byly důležitější žabomyší spory, které jim mají pojistit volitelná místa na kandidátkách (jakýchkoliv)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jinak jak tu furt nekdo hejti Groka..Cau SADY..Tak tady velkej test od tech typka ve kterem Grok3 skoncil druhej za chatgpt..Video stary asi dva tydny..Ctyrka Groka vysla dva dny zpet. Takze ne..Grok opravdu neni sracka. Spis naopak :)

The Ultimate AI Battle!
    https://www.youtube.com/watch?v=cMuif_hJGPI
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Protoze Volt nebude mit ani jedno procento. Proc by to delali?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Protoze je to vsude stejny a vetsina lidi jsou stadovity ovce a kdyz neco zpochybnujes nebo nemas na vsechno stejnej nazor tak je automaticky proruskej nebo maga nebo nesnasis vegany a cyklisty a lgbt lidi atp. Nekteri lidi proste nedokazou prijmout ze jini lide jedi maso, jezdi ve spalovacich autech, maji telefon s androidem, myslis si ze zachody by mely byt pro muze a pro zeny, nemysli si ze Trump je uplne tupej, nebo ze Musk je nacek..:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: popravdě nevím, co uděláme, ale to přesahuje rámec tohohle klubu. Proč se Maláčová paktuje s Konečnou a ne třeba s Peksovým Voltem.... nechápu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam