• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    OMNIHASH: Podle me Elon zsvidi Trumpovi ze ma pristup k tem Epstein files, tak si jde vyrobit vlastni…
    Jako ja chapu, ze blbost triggeruje, ale pet lidi? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASPAREK: Pro me jsou news novinky ze sveta, ktere lide casto hazi na twitter a z nej je prebiraji zpravodajske weby tupu guardian, cnn, bbc, washington post a dalsi a z nich pak lokalni weby typu seznam, novinky, ihned, idnes atp. Pak mas druh lokalnich news a pak mas treba investigativni news.
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    Mozna je jenom problems co si v tyhle dobe predstavuje pod pojmem news.
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    KOUDY: tohle bych ja za zpravy prace nepovazoval. To je zdroj informaci, ktery muze byt vymysleny nebo ruzne verohodny, od novinarsky prace, news app, ocekavam nejakou uroven kriticky prace s informacema (taky muze mit ruznou uroven, ale o to tu ted nejde).
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: to je zase nějaké sdílené universum filmů?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: myslíš tvoje "News" z instace? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon rejpe do Donnieho..round 53934

KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: A to bud rada ze jsi nevidela moje news storicka na instagramu. Treba vcera jsem byl dopoledne v plzni, pak v praze a vecer jsem jel do pardubic. Neuveritelny kolik toho stihne clovek kterej ma auto a mobil s pristupem na internet ze? Lovebrand.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: pozor na to, kolik jich za 24 hodin vypijes. Jseš tady úplně pořád.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To se divim. Jeste jsem ani nedopil pulku kaficka.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Nemám dalších otázek.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Vubec netusim. X pouzivam k tomu abych news cetl, ne abych je psal.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: kolik takových postu, které bys takto označil, máš na svém x?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: A ja ti odpovidam kdy ano.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: já se ptám, jestli bys svoje reálně existující posty, jak je máš, označil za zpravodajství.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Pokud bych byl nekde v boji a sdilel novy info z fronty (treba)..tak ano. Pokud bych byl v NY metru kde tekla voda protoze prselo a tocil bych to, tak ano. Pokud bych byl na aljasce, kde vcera probehlo zemetreseni a informoval bych o tom na twitteru, tak ano.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: označil bys vlastní posty na x za "zprávy"?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASPAREK: Tak je to news app pro novinare i pro tebe ne? Je jen na tobe jestli se podivas na novinky treba z konfliktu izrael-vs palestina/syrie na twitteru, nebo si to prectes o par hodin pozdeji na novinkach od novinare kterej se na to predtim podival na twitteru..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam