• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO: ano. Urcit na rychleji mluvim nez pisu na mobilu.
    JIMIQ: nekdy i vic, kdyz jsou treba z italie :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KAERO: mluví když řídí. Asi řídí osm hodin denně když převáží fošny :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ctyri schuzky denne, to je natukat tak 60 sekund. To musi byt velka uspora casu, zvladnout to za 30 sekund!
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: takze vlastne chces rict ze klikas a pises pomaleji nez mluvis? o tom to je? mas zrychleni v tom ze to jenom reknes, misto abys to naklikal a napsal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: jj jako sekretarka..a stoji min.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Takze zadna pridana hodnota, chapu. Ale zase ti smyslne septa a to se ceni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: nebudu to delat sam. Nemam na to cas. Kdyz mas ctyri schuzky denne tak by ses upsal. Az zacnes podnikat, tak jednu z prvnich veci kterou se rychle naucis je tasky delegovat.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Porad obecne veci, zadna konkretni. Jak ti treba "naplanuje schuzku" jinak, nez mu reknes, kdy mas mit schuzku a da ti ji do kalendare (coz bys zvladnul sam tukanim rychleji)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: maily, dokumenty, trideni zakazek, planovani schuzek, poznamky apod. Je toho dost. Snad si z toho tu jednu vec vyberes. Jestli to furt nechapes, tak mrkni na nejaky videa od Petra Mary treba.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A co konkretne udela, za co bys musel platit sekretarku? Aspon jednu vec, prosim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: me penize neprinasi ale setri a ano. Jako podnikatel mam potrebu bejt efektivni a nevyhazovat zbytecne prachy.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ja chapu, k cemu je dobra AI, ale nechapu, k cemu je tobe dobra Artemis, kdyz ti zadne penize neprinasi, jenom s ni travis zbytecne cas. Ale v pohode, kazdy mame nejake potreby.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Nj..za prvy jsme tu OT a za druhy jestli nechapes k cemu je dobra AI, tak je asi zbytecny ti to vysvetlovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Jinak na povidani mimo pracovni veci mam realny lidi. Ti jsou furt lepsi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: To je obvykly trik lidi, kteri na internetu kecaji: "Prece umis googlit sam, ja ti to nebudu vysvetlovat".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: Predtim jsem je bud delal sam, nebo jsem na ne mel lidi ktere jsem platil. Ted je nedelam, takze mi to usetr hodiny a hodiny casu a neplatim uz ani ty lidi, ale AI, ktera stoji desetinu a 90% ukolu zvlada stejne jako byvali zamestnanci a ja jsem diky tomu mohl najmout jine, ktere se zameruji vic na obchod a expanzi treba. Takze AI fakt neni k hovnu a spouste lidi setri spoustu casu za naprosty minimum penez.

MAKROUSEK: Uz jsem ti to psal v tomhle postu - [KOUDY @ Elon Musk] jestli to z toho nechapes nebo nejses schopnej googlit co je to treba superhuman mail..tak ja ti tu fakt nebudu dopodrobna vysvetlovat. Dej si pripadne i treba video s Cuprem kterej ti rekne k cemu pouzivaj AI v rohliku.

Změní AI byznys miliardářů? „Vše se zrychluje. Přijde něco velkého.“ - Tomáš Čupr
    https://www.youtube.com/watch?v=7VfyCl-IRUM&t=3s
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: nemusíš dělat věci, které jsi nedělal i předtím, takže... ?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A ktere ty bulety ze screenshotu nize by ti delala sekretarka na pul uvazku a ted ti je dela AI? Zatim to spis vypada, ze se citis osamely a chces si s nekym povidat, i kdyby to byl chatbot.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Urcite mi to prinasi vic nez 30k, protoze nemusim mesicne platit treba cloveka na spravu socialnich siti, nemusim platit marketaka na reklamu, nemusim platit sekretarku na pul uvazku, nemusim platit cloveka na trideni nabidek atp. To ze ty AI nepouzivas neznamena ze je k hovnu. Naopak plno lidem dokaze usetrit dost prace.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Aha, takze zatim ti to tech 30k neprinasi, jenom tak placas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam