ALCATOR: Ted nevim jestli trollis ty nebo tu sracku co pises myslis vazne. Kdyz si z tebe nebudu delat prdel, tak to vidim asi takhle.
- Je mi ctyricet, takze cynickej pohled na svet urcite mam. Davno nejsem idealista..a imho se to s pribyvajicimi lety bude jen prohlubovat. Optikou penez nepomeruju vubec nic.
- Trump urcite neni borec, ale spis kreten. Je to takovej americkej Babis. Jestli ho povazujes za borce, tak ses kreten i ty. Sorry.
- Elon je borec, protoze jeho firmy menej svet a posouvaj lidstvo vstric mezihvezdnymu cestovani, osidlovani jinejch planet, cistci doprave apod. Penize mi jeho firmy zadny nevydelavaj. Akcie mam skoro rok prodany, coz neznamena ze tu o nem budu rozhlasovat ze nikdy nic nedokazal, hajloval pri narozeni a dalsi tyhle lzivy sracky. Cloveka soudim podle toho co v zivote dokazal. Ne podle toho ze se rok chova jako kokot.
- To ze nekde zarve ctvrt milionu ukrajincu je docela nahovno ne? Snad s tim jako evropa neco zacnem delat a nebudem spolehat jen na naseho velkyho americkyho brachu. Budivek vole!
- Lidska prava koho? Teroristu z Gazy myslis?
- Me Elon zadny penize nevydelava, coz uz jsem ti psal, takze tvuj prispevek je uplne mimo. Mozna ho spis pis treba drzitelum akcii zbrojovek..obzvlast jedny nemecky (ja zadny akcie zbrojovek nedrzim, takze u me ti hejticek zase nepokvete)