KAERO: Vážně? Super! A nemohl bys příbuzné a čtvrtinu města požádat aby přestali čekat na válku a začli na tom makat už teď?
Sorry za OT ale nezlob se na mě, odjížděl jsem z Kyjeva směr Polsko vlakem kterej přijel z Charkova, na minutu přesně, upozorňuju že to bylo v době kdy byl Charkov válečná zóna a stejně přijel na minutu přesně a s funkčníma el. zásuvkama :)
O týden později po návratu do ČR, jsem se tahal v Prahy do blbýho Berouna asi 4 hodiny protože ten vlak prostě nezvládl vyjet dřív než s 90 minutovým zpožděním, což je poměrně standard - ani jedna zpíčená zásuvka (pardon, ale vzít tu debilní lištu a natáhnout v ní ty debilní dráty zvládaj debilní učňové v debilním prvním ročníku debilního učňáku)
Já věřím, že máš v rodině ajzboňáky - srdcaře, celý město se nad pivem bavbí o vyhybkách, každej má doma čepici jak správnej mašínfíra a nějaký městský floutci z kanceláří jim nesahaj ani po kotníky co se týká trakčního vedení - ale nemůžeš po mě chtít, abych po mejch zkušenostech věřil, že po pádu první bomby u nás bude schpnej vyjet jeden jedinej vlak - prostě ne.
ještě jednou sorry za OT