• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    Tesla is finally running TV/streaming ads, but they are not to sell electric cars. They are to promote a vote for Tesla shareholders to approve Elon Musk’s next compensation package worth up to $1 trillion.
    PES
    PES --- ---
    Nejhodnotnější značkou zůstává podle mezinárodní studie Apple, Tesla prudce klesla - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-nejhodnotnejsi-znackou-zustava-podle-mezinarodni-studie-apple-tesla-prudce-klesla-40544028
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: o tom mluvím. no, na venkově fakt dnes platí "řídí auto, tedy jsem", platilo to už před 30 lety (moje první přítelkyně byla shodou okolností z venkova... a tam to bylo odřízlé, když jsem někdy přijel na návštěvu vlakem nebo busem, byl jsem za exota...)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DZODZO: A to jsou Evropani nebo nejaky čobolové?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: susedia cez cestu su 5 clenov domacnosti a parkuju tam 4 auta, predsa sa nebudu vozit jednym ako sociali :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SEJDA: no a taky nadprodukci nových aut prostě nejde přehlédnout, že jo. Pokud počet překročí jedno auto na 2 lidi, a to zahrne i děti a důchodce, tak je jasné, že to začala být trochu bublina.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DZODZO: zase clanek, ktery psal nejaky motoristicky idiot.
    Cina taky prochazi restrukturalizaci, jeste brutalnejsi nez Evropa.
    "my chudinky, zly Brusel".
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: medzitym v europe brzdia cele automobilky, nie len jednotlive modely :)

V Evropě může být nuceno zavřít až osm automobilových továren - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-v-evrope-muze-byt-nuceno-zavrit-az-osm-automobilovych-tovaren-40543948
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: pár klientů (nájemců) v Koroporátním areálu tu StarLink má jako "backup" už docela dlouho (a to mají dvě nezávislé optiky), takže toho posunu a postupné kanibalizaci bych se nedivil...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak Elon pro mě teda začíná být osobní konkurent... první klient naší bezdrátové sítě nám přešel na Starlink, protože ho dostal na rok zadarmo, teda HW, za měsíční paušál na rok, sice stojí pořád víc než my, ale ne likvidačně pro klienty. V Praze mi to teda přijde jako úlet, ale současně je to potvrzení těch možností.

První generaci terminálů asi rozdávají i proto, že Starlinky v3 si dost možná vystačí s menšími pozemními stanicemi (aby ne, když mají zahrnout i direct-to-cell frekvence...)
    PER2
    PER2 --- ---
    Australian Tesla owners have launched a class action lawsuit accusing the company of failing to deliver promised self-driving features on vehicles sold before 2024.

The case alleges that drivers who paid up to A$10,100 for Tesla’s Full Self-Driving (Supervised) software cannot access it on Model 3 and Model Y cars fitted with the third-generation (HW3) computer hardware.

A lwyer for the legal firm representing owners said “thousands of Australians” have joined the proceedings, arguing that Tesla’s marketing overstated its vehicles’ capabilities and that many owners paid for upgrades that were never delivered

https://www.tradingview.com/news/forexlive:3c013fe28094b:0-as-many-as-100k-cars-could-be-part-of-australian-class-action-suit-launched-against-tesla/
    PER2
    PER2 --- ---
    PER2
    PER2 --- ---
    TOXICMAN: smile, if you blink you die
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Perfektní mise Starship 11 :)

PER2
    PER2 --- ---
    TADEAS: pak muze postovat, jak ma velky prodeje :p
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    TADEAS: cirkularni ekonomika ve sveraznem americkem pojeti )
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    PER2: to uz nakupuje auta pro ty roboty
    PER2
    PER2 --- ---
    Hundreds of Tesla Cybertrucks have been spotted being delivered Elon Musk’s private companies, SpaceX and xAI, as Tesla is having issues selling the electric pickup truck.

uz se tesim az si elmo bude "kupovat" i svoje nejlepsi humanoidni roboty na svete :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam