• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Pred rokem si mozna resil neco ty. Pred dvema rokama se resilo to o cem mluvim ja a treba s dzodzem jsme za to dostali i nejaky minusky od libtardich volicu motoristu a spd, ale jsem rad, ze ze sebe delas idiota. Nicmene diky za podnetnou diskuzi k tematu. Tak zas nekdy. Nize pripadne screen. Omluvu necekam samozrejme.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PER2: čistě teoreticky bychom mohli jeden kus katapultovat do oceánu a tím pádem by se dalo říct že jezdí po vodě mezi světadíly... šach mat woke progresivisti!!!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: jo, idiota, mel jsem pravdu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: libtardi jsou volici motoristu a spd?..Ty trollim nejradsi. Stejne jako lidi kteri si myslej ze Elon nic nedokazal a nikdy se mu nic nepovedlo. Je to podobna sorta :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: uz se to resilo pred rokem, ty jsi v dobry kreci, ze individualni dovoz neni homologizace pro evropsky cesty. tak ze sebe delas idiota, ukazujes, v jaky kreci jses. to je vtipny. takhles dopad trolenim libtardu :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAWERICK: No vsak, ale to ze jsem mel pravdu a cybertrucky v evrope jezdej i pres jejich design na tom nic nemeni :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: Na druhou stranu musíš uznat že protlačit něco individualnim procesem he většinou Jen otázka toho s jak tlustou obalkou prijdes:) Když bude dost velká tak zlegalizujes war rig z mad maxe :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ano. Vzdyt jsem to tu psal vcera. Ctes diskuzi?
    SATAI
    SATAI --- ---
    AXTHEB: to jsou traktory
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Dyk po Cechach uz jezdi nejakej ten patek.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOUDY: Jo? V individuálním přihlášení jdou strašný píčoviny, viz ty rádoby retro auta, co vozí turisty po Praze. To je ještě míň bezpečný než cybertruck.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AXTHEB: ne diskuze byla o tom ze v evrope nikdy neprojde to auto homologaci takze tu nebude jezdit. Ne ze ho tu Tesla nebude nikdy offiko prodavat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOUDY: Když se řekne "nebude jezdit v Evropě", nemyslí se tím individuální dovoz, ale normální prodej.
    PER2
    PER2 --- ---
    Serious safety concerns over Tesla’s self-driving cars after fatal crashes | 60 Minutes Australia
    https://youtu.be/d_apmcDJGS8
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: To umi temer kazda Cina. A taky ma v aute nebo alespon ve svetlometech projektor. A jiny nesmysly.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: tyve umi to narozdil od cybertrucku crab walk..genialni :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Hummer, to jeste existuje?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Uspech je to, ze ho fakt takhle vyrobili a dostali na silnice, ale vklidu.. Nejvetsi automobilovy flop v historii lidstva

Tesla Cybertruck v prodejích válcuje elektrický GMC Hummer EV, čísla prozradila svolávací akce - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-tesla-cybertruck-v-prodejich-valcuje-elektricky-gmc-hummer-ev-cisla-prozradila-svolavaci-akce-40468666
    PER2
    PER2 --- ---
    shh shh, mas pravdu, cybertruck je velky uspech, vsichni ho chteji, elon nestiha vyrabet, mas pravdu koudy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2 miliony kusu. Mel jsem opet pravdu. Sakra ja jsem tak skvelej.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam