• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SATAI
    SATAI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: tak je to vůči kolotočářům necitlivé, no... #StayWoke
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMIQ: milonáři se zahazujou z nulama z nyxu, miliardáři se zahazujou s nulama z twitteru :)))

RUZOVYKOLOUSEK: mě je uplně volný co ti je vlastní nebo ne, já se směju tvý totálně šílený perverzi
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ADAMIRA: nikdy nebudu Koudymu nadávat ani ho urážet, že je kolotočář, jak to děláš mimo jiné ty. Není mi to vlastní.
    V tomto auditku ovšem Koudy píše každou chvíli něco a leckdy se popře. Je úplně cajk ho s tím občas konfrontovat, to JE funkce debaty.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ADAMIRA: mně hlavně nesedí že úspěšný multimilionář má čas a chuť se zahazovat s nulama na nyxu :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ne, ty seš tady to narušený dítě který musej v ústavu přikurtovat k posteli protože má perverzní potřebu neustále strkat vidličku do zásuvky
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ADAMIRA: tak počkej, já jsem tady přece Frištenský
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMIQ: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nepomohlo by se ho zeptat jak to myslí? tady Koloušek se prej kdyžtak zeptá :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: já se ptám nás nul
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK:
    Achjo. Zkusim ti to vysvetlit jeste jednou a zatim bez AI pro sedmilete deti.
    - Kdyz ses ackovej investor tak do investovani moralku ani city netahas. Je to pro tebe hra cisel, kvartalnich vysledku a divident.
    - Obcas ale nesoulasis s tim co dela CEO te firmy do ktere chces investovat nebo kam ta firma smeruje, pak svoji pozici v ni zmensis ci uzavres a pockas jestli to za par kvartalu bude jinak ci ne a pak se rozhodne jestli do te firmy budes znovu investovat
    - Nebo investujes pocitove a emocne a pak si vybiras firmy ktere konvenuji s tvym zivotnim stylem a presvedcenim. Treba vegani do firmy beyond meat.

Te treti skupine investoru se prvni dve skupiny casto smeji.

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ADAMIRA: tys taky vyskočil z devadesátek
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    chodící definice šílenství: určitě na to existuje nějaká kvalitní odpověď kterou ti tu někdo rád poskytne, hlavně to nevzdávej!!!
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Chápete někdo, jak to má s tou morálkou?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Ja jsem nerekl ze znovu investuju do tesly. Na nyxu se prezentuji jako chudy a skromny truhlar, takze o mem portfoliu bych tu nerad pred vami nulami neco vykladal. Moralni problem s Elonkem mam asi stejny jako jini investori treba se zbrojarskymi firmami..viz nemecky Rheinmetal. Na druhou stranu ackovi investori zadnou moralku a city do investovani netahaji. Je to pouze hra cisel. Warren Buffet se asi taky v noci nebudi kvuli tomu ze v cocacole ve ktery ma podil je hrozne moc cukru apod.

The unstoppable rise of Rheinmetall, Germany's tank and munitions giant
    https://www.lemonde.fr/en/germany/article/2025/11/01/the-unstoppable-rise-of-rheinmetall-germany-s-tank-and-munitions-giant_6746997_146.html
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KOUDY: takže politicky už je jinde, morální problém už nemáš, jo?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAWERICK: a jaký služby máš na mysli? S tím jsem taky nikdy neměl problém - ani z jedný ani z druhý strany

Ale jinak to slýchám taky, jak je to uzavřený a už tě to "nepustí", ale obávám že že to nejčastěji budou lidi který to nezkusili :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Ocividne uz s Trumpem nejsou pet mesicu nejlepsi kamosi ne? Investori vcetne me predikovali ze jim to povolebni pratelstvi vydrzi max pul roku, vzhledem k tomu ze jeste par let zpatky Musk Trumpa nesnasel a otevrene kritizoval, stejne jako Zuck. Nevydrzelo jim to ani tri mesice a Elonek se vratil primarne k rizeni svejch firem. Nebo mas jiny informace?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADAMIRA: Ok. Zajímavý.
    Na většinu slýchám opak teda. Ale je možný že se to v poslední době změnilo. Ono je to taky asi daný tím jaký account používáš k přístupu ke službam třeba.
    Pokud je budeš mít vázaný na Apple account tak to problém but může. Stejně jako když to bude na Google account
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam