• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: ja si teda myslim ze Saudove blbi jsou a zatim me nic nepresvedcilo o opaku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lit po svete a raisuje miliardy pro xai

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: i na levelovani ve videohrach ma lidi. Nema cas levelovat sam prece.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: To je fakt, kde by na to vzal cas, ten top rank ve videohrach se neudela sam
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: a tam to napsal kdo? Nějakým adorující fanda Muska (jako třeba ty? 🤣🤣🤣) anebo klidně i on sám - jak se vůbec můžeš odvážit tvrdit, že by Musk na něco (zvláště tak ego-důležitého) neměl čas??? Heretiku!!! Na hranici s Tebou!!! 😁😁😁
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: na to ma tak urcite cas tyve :)..to grok prevzal z wikipedie!
    PES
    PES --- ---
    ARAON: to si tam napsal sám a zadrátoval jako základní bias toho datového modelu, ne?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Hahahahahahahahaha...

*deep breath in*

...hahahahahahahahahahaha!

ARAON
    ARAON --- ---
    Elon has programmed grok to say he's lean and muscular with extensive martial arts training and that he used to do no-rules street fights

https://x.com/steinkobbe/status/1991244693103837325
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    TADEAS: so many BILLIONS in the room, its so great. everybody will be so wealthy
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    PER2: epstein files uz releasli season 1? myslel jsem ze zatim byl jen trailer
    PER2
    PER2 --- ---
    oh boss , its so big!

jeste bych chtel podekovat za ucast v esptein files

ARAON
    ARAON --- ---
    Gayyyy!

PER2
    PER2 --- ---
    nova taxisluzba v arizone:

Tesla obtains permit for its ‘Robotaxi’ with a safety driver in Arizona
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Ja urcite nevidim tak daleko do budoucnosti jako oni, ale v emiratech jsem byl asi 10x..tak vim jak se to tam meni. Vim ze saudska arabie je asi 20x vetsi nez vsechny emiraty dohromady a je to hlavne poust..ale i tak tam docela slapou do kulturnich i jinejch zmen a cim dal vic se oteviraj svetu, investorum apod. Kdyz si vezmes, ze diky migraci z afriky a vymirani evropanu ta evropa pujde za 100 let uplne doprdele, tak je celkem logickej predpoklad ze bohaty evropsky vrstvy budou mit nejakej backup plan na duchod a uz to nebude jen marbella a tenerife.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: Saúdové jsou vlastně docela určitě jako ty, kdybys měl trochu víc ropy, že jo :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: Tak si vem kde to bude za 20 let..saudove nejsou blbi. Moc dobre se na to ze jednou nebude ropa..at uz v zemi, nebo potreba..pripravujou :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bros are back!

JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: no, 9% HDP a zamestnava 7% populace
    Ale tech suprbohatych turistu je taky omezene mnozstvi…
    PES
    PES --- ---
    JIMIQ: jak že to je ten citát?

"Můj dědeček jezdil na velbloudu, můj otec jezdil na velbloudu, já řídím Mercedes, můj syn řídí Land Rover, jeho syn bude řídit Land Rover, ale jeho syn bude jezdit na velbloudu."

Připisuje se Rašídu bin Saíd Al Maktúmovi a má se za to, že to řekl, když Dubaj objevila ropu, a ukazuje to jeho prozíravost, protože pak diverzifikoval dubajskou ekonomiku (a budoucnost) od ropy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam