HOWKING: Siri jen narativ kterej se mu hodi, stejne jako to dela bezos se svejma novinama, zuck se svejma sitema, trump se svoji siti, babis to delal se svejma novinama. Ted to dela kreta, delal to kellner, dela to murdoch a takhle muzu pokracovat pul hodiny. Neni to opet nic novyho ani nic revolucniho. I volby ovlivnil daleko vic Rogan se svym podcastem u kteryho byl tri hodiny na pokecu Trump a pak Vance a mel 50M shlednuti nez Musk svym pulrocnim twitter spree kdy placal 300 blbosti denne a vsichni ho davno jako placace brali. Ukazalo se to od te doby nekolikrat znovu, kdyz podporoval nejakeho republikanskeho kandidata, ktery nevyhral a ted naposled pri volbe starosty new yorku, kdy opet podporoval nekoho kdo nevyhral. Elon nema zdaleka takovej vliv jak mu tady nyxaci prisuzuji a uz vubec nema takovej vliv jako treba Zuck nebo Bezos.
HOWKING: Muj hrdina to neni. Uz jsem to tu rikal. Nejsem Crazy Ivan pro nehoz to hrdina byl stejne jako pro plno dalsich. Ja pouze odmitam nyxackej narrativ, ze nic nedokazal, nic se mu nepovedlo a nelze mu za nic pricist uspech..Vidim to presne naopak at uz jde o teslu, spacex, xai, neuralink, starlink apod..a to jakej je Elon persona nebo co se z nej v prubehu poslednich peti let stalo vubec neresim ani nijak nebranim, protoze to vidim uz od 2017 kdy chtel stahnout teslu z burzy..zatimco nyxaci si toho vsimli az o pet let pozdeji a proto jsem se jim tu za to rok smal. Takze mozna doporucim nejdriv cist moje prispevky, nez na ne clovek bude reagovat..:)