• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SATAI: divne ze tam do porovnania davaju niekoho tak nevtipneho jak seinfeld, mohli skusit radsej c.k.louis
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SATAI: tak ten druhej příspěvek se i snaží bejt nějak vtipnej. Ten problém je v tom, že výběr "cool guys", se kterými někdo může nebo nemusí chtít patřit do party, se prostě zužuje. Ale ono i těch mladších, o které se hraje, je dnes méně, takže se hraje tvrději.

Celej ten koncept, že pro naši generaci bylo cool bavit se s cizíma neznámýma lidma na Internetu, zatímco pro současnou generaci je cool se bait s AI, je složitěj. Především to trochu ukazuje absurditu našeho vlastního "řešení", které rozvíjíme 30 let. AI se jeví výrazně absurdnější (a energeticky náročnější než cokoliv, s vyjímkou kryptoměn). Ale mladí samozřejmě dospějou k závěru, že je ztráta času bavit se s jinými lidmi, když ti se bavěj stejně s AI a maximálně jim řeknou to samý, co AI.

Já jsem se tady na NYXu už dočkal "diagnózy", že píšu nesrozumitelnej slovní salát a měl bych si to nechat formulovat AI. Let's that think in.

Lidi se budou Groka ptát i na jiný věci, než na Elona. A ano, AI odpovědi, který se na témata, u kterých bude zachycen náznak humoru v promptu, budou snažit odpovídat viptně (nebo zatím pseudovtipně), budou samozřejmě žádané.
    PES
    PES --- ---
    ARAON: od doby, kdy "média" nejsou většinou tištěná (tedy s fyzickým trvalým záznamem - obdobou by byl blockchain v soc.sítích), tak je doba "post-faktická", kdy lze mazat a přepisovat historii klinutím :-(
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: No prave. Tak proc se chovas jako ze jo? Precti si co jsem psal howkingovi nebo xchaosovi jestli si nepamatujes rok 2017 apod.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Protoze v tomhle klubu prave nejsem prvni den :P

Ale v pohode, zkusil sem #kecy, popojedem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: proc by mi to melo bejt sympaticky? Vzdyt jsem ti psal jak to je. Zadnej muj pocit v tom prispevku neni, tak si ho tam nemusis mylne projektovat.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: No ne, me jenom prijde vtipny jak je ti to sympaticky a jak je to dobre nebo spatne podle toho jak se to hodi :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: asi bych se i vsadil, že pokud Artemis III bude s přistáním, tak přistanou s Blue Origin. Lunar Starship maximálně jako cargo, protože nebude natankovaná na opakovaný vzlet.... a to ještě bůhví, jestli to stihne (ale jo, kdyby to stihli, mají tam shelter na třeba tak 14 dnů pobytu...)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: ne. Jen rychlejsi. Jako gemini.
    XCHAOS: vsak mars je jen pr. Ted bude orbita, pak mesic apod. Vzdyt uz to resili s bezosem. Mars je proste elonuv detskej sen. Nic vic. Vzhledem k regulacim ohledne startu buhvi jestli se dozije zakladny na mesici.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: tak soutěž se zdá být o připoutání pozornosti, hmm.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: takze chces rict, ze jsi vlastne lepsi, o to ti cele jde? to je trosku jako elmuv grok, co o nem ted vypravi, ze prepere tysona a vypije nejvic pissu v soutezi o piti pissu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: tak já jsem začal divergovat někde okolo prvního startu Falcon Heavy. Prostě space nerdi by k Marsu poslali něco jiného, než ojeté auto. Tam jsme prostě začali kroutit hlavou a došlo nám, že ta show asi není určena pro nás...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: ja vas chapu. Jen rikam ze nekteri z nas, kteri investuji do tesly treba..si tohohle chovani vsimli uz ve 2017..jini tady az ve 2022 no.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: tak v tom případě normalizační komunisti umožňovali free speech dosyta, tedy včetně té zodpovědnosti...

Hele, podívej, někteří z nás s prostě tím vývojem v Americe cítí zneužití, to je celé. My jsme to myslel, ehm, tak trochu debilně řečeno, "upřímně". A to, jak se začal chovat, nám přijde prostě jako podraz.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: free speech je o tom ze neses zodpovednost za to co rikas ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Vsak nech sa aj nyx pobavi na tychto ezoterickych vykrikoch ci? :)
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: uz nejsi fanda freespeech (:
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vsechno samozrejme screenshotuju a posilam nyxovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam