• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SMI
    SMI --- ---
    Meloun je genyjus
    SMI
    SMI --- ---
    The European Commission has lost access to the control panel for buying and tracking ads on Elon Musk’s X platform
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    AVATAR: no ako hovori, zatial ich tam drzia skratka iba tie dovozne cla, ale az to cinan nejako obide, tak su v kasi, tak ako europske automobilky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: ja jsem nikde nepsal ze je model s pro teslu velmi vyznamny. Jen ze model S je prima konkurence pro ten Lucid. Ne 2x levnejsi a mensi 3 nebo y
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: ano, model s je pro teslu dnes velmi vyznamny.... (i toho cybertrucku se proda vic)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: tesla ma nekolik modelu a pro kazdej z nich je konkurence jina.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: konkurence tesly je auto, ktery se prodava lip nez tesla a to neni nejakej predrazenej sedan, kterej je v prodeji vsech modelu tesel nekde na konci, za nim bude mozna jeste cybertruck
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Tak dzodzo hodil typka kterej je nespokojenej se svym elektrickym lucidem za 2 mice a ty mu na to hazis v odpovedi nejaky auto ve tretinovy hodnote..Tak te jen opravuju, ze konkurence tomu lucidu neni TeslaY nebo3 za pulku, ale TeslaS.
    SMI
    SMI --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: njn, ja prispevky toho trotla vetsinou ani nectu, coz byl tenhle pripad
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    SMI: nevím, kde má zdroj tahle "a nejsou biased jako ruzni vedci kteri dostavaji granty a podle toho rikaji co je potreba", jak to psal, ale je to takový krásný příklad.
    PER2
    PER2 --- ---
    ty ses asi trosku zasek, zase
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lucid Air Touring z videa stoji 80 400 usd
    Tesla S stoji 94k usd
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: tesla y, tesla model 3 ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lucid stoji 2x vic nez TeslaS?
    PER2
    PER2 --- ---
    DZODZO: konkurecne tesly neni neco, co stoji 2x tolik
    DZODZO: jako jestli ma nekdo dostatek zkusenosti, pak prave tenhle typek. A obvykle chyby a problemy nachazi. Ale to je fuk, ze dokazou cinani vyrobit vse levnejc a stejne kvalite, nez amici, je snad nepopiratelny. Uz jen kvuli levnejsi pracovni sile, vid...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    AVATAR: jo pardon, poplietol som znacku, kazdopadne argument je stale validny, ani zdaleka sa to nepodoba tomu co postol

druha vec je ze su to dojmy novinarskej verzie auta po 2 tyzdnoch a nie dojmy denne pouzivaneho auta pocas pol roka, takze tam nie su objavene tie bolistky, ale to je problem vsetkych tych novinarskych videi, ze nedokazu zachytit realne problemy, lebo je to v tak kratkom obdobi nemozne
    Jakej byd? Ja postoval xiaomi. Je to o 12k levnejsi nez tesla a ma to kepsi provedeni, nez tesla, jak sw tak hw.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: ten BYD ktory prezentuje Marques vo svojom videu prirovnavas k tomuto?
    PER2
    PER2 --- ---
    DZODZO: konkurence tesly ale vypada takhle a ne nejakej predrazenej sedan (:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam