• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já bych rád zjistil, jestli se nedaj nějak ignorovat i příspěvky, který Koudymu odpovídaj. Protože tenhle magor je tak "plodnej", že i DI mě od jeho slintů (respektive vašich odpovědí na ně) neuchránilo... #kecy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Staci o me nelhat a nevymejslet si picoviny kvuli atention whoringu a bejt k tematu. Pak to tu bude fajn. Verim ze to jednou dokazete. Mozna :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GEE: mně to teda akorát štve, jestli chcete marnit svůj čas čtením a odpovídáním koudymu, tak dávejte přímý replies, jinak to zbytečně zaplacujete.

jo a je to pořád stejný, na to napsat emulátor koudyho stačí jednoduchej skript à la Eliza , LLM není potřeba. :)
    SADY
    SADY --- ---
    PES: hada se tak dlouho nez to ostatni vzdaji nebo je da do DI, protoze musi odejit jako vitez (celou dobu ma pravdu ve vsem) a jina varianta neni 🤣
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: ja mam prace dost. Neboj. Jen tu vyvracim lzi, ktere tu atention whores siri. Pro tebe to jsou picoviny. Pro me je zas dulezity vyvratit lzi ktere o me nekdo vyklada.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: já rozumím akorát tomu, že se tady dohaduješ naprosto o pičovinách a vydržíš to celé dny... prostě máš málo práce a starostí...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Typek kterej do me neustale reje se divi, ze me to prestalo bavit a nechci aby dal cetl moje prispevky a mysli si, ze je to kvuli nejakymu mymu egu. Lol. Ja to delam pro tvoje ego kamo. Ne pro moje :))

Tak se tu snad zas muzeme vratit k Elonkovi o kterem tenhle klub je. V ignore jsou doufam vsichni lhari a incelove. Kdyby tam jeste nekdo chtel, tak mi klidne napiste. Mista mam dost. Omluv se od lidi, kteri siri nepravdy jen pro attention whoring nejspis nikdy nedockam..tak popojedem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEE: nepoblil ses mu na labutích?
    GEE
    GEE --- ---
    Priznavam, ze sledovat tuhle diskuzi bez Koudyho je smutny a trochu vtipny zaroven - ani nevim, cim jsem mu to ego pocuchal
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Ale oni neumi diskutovat. Placnou nejakou vymyslenou lez a doufaji ze ji co nejvice lidi uveri a kdyz je u te lzi clovek nekolikrat prichyti a factcheckne ji, tak tomu zase nerozumi PES a clovek mu to musi na peti prispevkach vysvetlovat. Lidstvo se fakt riti do zahuby.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL píše člověk co funguje via souhrny který mu dělá neplacený AI
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: tak to je syndrom prilisnej zavislosti na socialnych sietach, realny zivot sa odohrava mimo tento prostor a tam by s tebou diskutovali slusnejsie
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: No Stinky, Per nebo Sady lzou jako attention whores pro plusiky zcela vedome a dost casto..:)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: to nie je lez, to len maju ludia attention span 5 sekund a necitaju prispevok poriadne, tak im sem tam nejake slovicko unikne, to sa stava :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Takze jsi prehledl tu babisovskou a okamurovskou lez kterou napsal Per? Ze ja jsem neco predpovidal? Ikdyz to tak neni? To ze vyvracim neci lez ma konkretne spolecnyho s STB co? Nebo si myslis ze je normalni nechat o sobe tvrdit ze jsem volil Babise apod, ikdyz to jsou lzi a nijak na to nereagovat?
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: však jak tak čtu ten vytržený příspevěk (ale agent se zápisky jsi fakt dobrý, v minulé době bys byl platným členem STB), tak ani jeden z těch příspěvků mi nepřijde, že by tomu velkohubému DT njak věřil, ale možná jsme se ty a já učili jinou češtinu s jinými významy slov...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Tyvole delas si uz prdel zejo? Ctes co psal PER? Tu lez? Ze JA jsem predpovidal ze az trump vyhraje volby tak do 24 hodin ukonci valku na ukrajine? Pritom jednoduchym factcheckingem kterej zvladne bezna opice clovek zjisti ze JA jsem NAOPAK psal ze to co Trump hlasa je naprosta picovina a do 24 hodin valku opravdu neukonci a ten kdo tomu veri je dement?
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: a co že jim vyčítáš? Že naráželi na reálná Trumpovic velkohubá prohlášení z roku 2023?

Trump: Když budu prezidentem, vyřeším válku na Ukrajině za 24 hodin - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-opet-slibil-rychly-konec-valky-na-ukrajine-40431191

Tohle je dost slabé i na Tebe...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PEJR: stane se s nima to, co se s nima stalo (a v uplně jinym měřítku) po průmyslový revoluci, budou dělat něco jinýho
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dalsi lez barona prasila Pera..

a realita kterou je lehky vyfiltrovat treba v klubu o Trumpovi a snadno ji factchecknout. Neverte tu prosim lidem typu Sady, Per, Jony/Stinky apod. Jen melou populisticky kecy po vzoru Okamury a Babise a realita je casto uplne opacna.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam