• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kamaradi jsou tam venku. Ne na internetech v klubu o elonkovi. Tady jsou jen hateri se svymi prognozami, ktere se postupne ukazuji jako mylne a pak jsou nasrani kdyz se jim za to vysmivam...:))
    GEE
    GEE --- ---
    Aspoň uz chápeme, proč tak fandí Elmikovi s humanoidnima robotama.

Každej potřebuje kamarády.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Jako ze je spatne ze kdyz mas penize, tak podporis server kde travis pulku zivota? Kdyz si koupim permici do fitka na pet let dopredu a neplatim ji mesicne, tak je to taky spatne? Asi je ten rozdil v mindsetu mezi vizionarema a posrankama no :)...Elon prachy ma az ted. Jeste sest let byly jeho firmy ve ztrate a zadnej miliardar nebyl. Miliardar je az diky tomu ze se zacinaj naplnovat jeho dlouhodoby vize na kterejch maka 20 let, ale sam urcite jeho zivotni cestu znas, takze kdo jsem ja, abych ti ji vysvetloval :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Takže skoro stejná diagnóza jako ten Elon - peněz, že už o nich netřeba přemýšlet a tak si lze ten "pohodlný život" koupit (či si koupit odstranění problémů).

Možná to je prazáklad toho problému s Elonem - kdyby s těmi prachy a firmami nezískal vliv a moc, tak by se v něm to latentní zmrdství nemohlo takhle projevit (a byl by stále miláček davů 😁😁😁)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ja uz mam tohle dyl prosimte. Byl jsem chudej, ale zjistil jsem, ze bejt bohatej je lepsi a vyhoda bohatstvi je, ze si muzes koupit premiovku az do duchodu treba. Dva roky jsem se tu nicmene s par nyxakama zkousel o Elonkovi hadat a kdyz jsem zjistil ze to fakt nikam nevede, tak jsem si je zacala postupne hazet do ignore, protoze to pro nas vsechny bylo lepsi. To ze je z toho Omnihash vybzikanej me neprekvapuje, ale opravdu si nepotrebuju koupit hned premiovku abych si mohl hodit ctyri nyxaky z klubu o Elonovi do ignore.
    PES
    PES --- ---
    PALEONTOLOG: počítá se teď od předplacených let Prémiovky...

Ale zase alespoň NYX dostal cca 10k , pokud si to KOUDY pořizoval v období vánočního bonusu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: club 10? nebo jakou ma dnes di kapacitu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Ja v DI zas tolik lidi nemam. Neboj. Jsou tu daleko vetsi machri. Jenom bych rad do klubu kam chodim deset let dal hazel nejaky novinky. Chapu, ze 70% klubu zmenilo stranu a kdo neotocil s nima nemysli si najednou ze Elon je hned arcidemon kterej vede lidstvo do zahuby tak je proti nim..ale to neni muj problem ze.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: To už je spíš postižení DI mánií 🤣🤣🤣
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koudyho 25 let předplatnýho, aby se už nikdy nestalo, že by si dal někdo do DI jeho dřív než naopak, made my day :)))
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    XCHAOS: no pockaj ale vsak teraz tie zeppeliny obdivuju cinania zas ne?

China tests world’s largest megawatt-level flying 'windmill' airship
    https://interestingengineering.com/energy/world-largest-floating-wind-turbine
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Co smutnyho se stalo z amerikou jsou spis mladi tiktok influenceri a zpevaci. Rozhodne ne tech bilionari kteri zacali z nuly typu bezos, musk, zuck nebo gates apod. Ti jsou naopak to co ameriku dela amerikou a delalo to ameriku amerikou uz pred sto lety s rockefelerem apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je to jen informace. Neznamena to ze chci aby spacex krachlo a cina valku o vesmir vyhrala Alcatore. Jo?

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: Ano, když je to klub o někom, kdo je nejviditelnějším symptomem toho, co smutnýho se stalo s Amerikou... chápe, už to nebude jako dřív. Nadšenci do německých zeppelínů, kteří nebyli Němci, určitě po roce 1933 postupně poněkud ochladli a jak se blížila válka, tak se jim Němci na zeppelíny stejně vykašlali.
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: elitní klub, kde je půl interwebů?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Sorry to je jak myslet si ze kdyz hodim 20 fotek kozatejch holek do klubu o kozach, tak musej bejt urcite vsechny muj typ a nedelam to treba jen kvuli tomu ze do toho klubu chodi 2000 lidi a kazdej si tam najde to svy. Tady jsem cekal ze se snad hazej nejaky novinky o Elonovi a neznamena to ze kazdej kdo neco hodi s tim musi zakonite souznit. Myslim ze kdy si zkusis do groka napsat at ti vygeneruje desetilety nahaty dite, tak te posle dohajzlu, takze Elon ma v tom prispevku pravdu..ale nechci vas tu zas moc zbytecne triggerovat zejo..Zasoba DI je velika. Neboj :)

PES
    PES --- ---
    KOUDY: Bacha na to, pro některé se zdá býti DI od KOUDYho spíš jako vyznamenání a příslušnost do elitního klubu 🤣🤣🤣 Zbytečně si pak vyplácáš zásobu DI.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Spis jeste rozsirim DI ocividne. Clovek uz sem nemuze nic dat aby se nedockal od nekterych dojmologie nebo urazek. Smutny co se s timhle fajn klubem stalo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALCATOR: sedas na lep? Vis co to znamena vubec? Kdyz sem hodis nejakej tweet tak to znamena ze s nim souhlasis? Aha. Ty asi nikdy nic od nikoho zadarmo nedostanes :)
    PES
    PES --- ---
    ALCATOR: Kdepak, ještě si za něj naopak extra připlatí 🤣🤣🤣 (viz. kategorie "užiteční idioti" či "blbej anebo navedenej")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam