• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    OMNIHASH: Poslušně hlásím, že Koudyho stále vidím.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOMAN: + bude v ustavu a - bude ve fotkach? :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Az vas tu rakovina schvati, tak vam udelam epoxidovy stolecky se slevou..vy nuly :)..Do ty doby muzete brecet ze jsem si vas dal urcite do DI za minusek, prestoze za minus jsem si dal naposled do ignore nekoho tak v roce 2017...ale cry more krehka ega..:)))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    PER2: Epoxydová rakovina made my day.
    PER2
    PER2 --- ---
    nereste tu pls porad epoxidovou rakovinu nyxu, ale spinu elma

Musk summoned as French prosecutors search X offices
    French prosecutors raided X's Paris offices Tuesday and summoned Elon Musk and former CEO Linda Yaccarino for voluntary questioning in a criminal probe tied to Grok's Holocaust denial and explicit deepfakes.

stable genius a vizionar

WILL
    WILL --- ---
    SATAI: Ono Koudyho křehké ego neunese nejen lidi, se kterými se neshodne, ale i ty, kteří mu tu a tam hodí mínus. Takže mám za to že šlo o ten první případ.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zpet k vizionari..

FULL CONVERSATION: Elon Musk Reveals AI, Space & Robotics Plans to Secure Humanity’s Future | AQ1B
    https://www.youtube.com/watch?v=QBQBPn0U4z0
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: Asi se nekdo smazal..nejdelsi DI ma jinak Dragon, pak Sith, pak Deb a pak asi ja.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Ale navzdory diskusi o tom, kdo ma delsi DI, jsme se nedozvedeli, k cemu toto zasadni moudro patrilo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja jsem blokoval. Me tolik lidi neblokuje :).,.Nesnasi me jen par jedincu z veci verejnych, tady z klubiku a z klubu o Muskovi a tyhle tri kluby se dost slivaji, takze jsou to furt ta sama idcka. V 99% dalsich nyxackych klubu vedu normalni diskuze a nikdo tam na me neutoci :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOMAN: otázka je, zda tolik blokoval nebo ho mělo tolik lidí plné zuby ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jj pred peti lety jsem mel v DI skoro 80 idcek a pres 200 jejich pozvankovych fakeids. Bylo by super kdyby se DI na jedno ID automaticky aplikoval i na jim pozvana dalsi IDcka..tak by stacilo to DI pouzit jednou a ne 4-5x.
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jj mam tam treba 20idcek a dalsich 40 jejich pozvankovejch fakeids, ktera budou s lety urcite pribejvat, protoze par lidi tu sice koudyho udajne hrozne nesnasi, ale zaroven maj neustalou potrebu vedet co kam pise a jak zije...Nicmene furt jsem daleko od toho mit plnej DI jako to ma DEB, Dragon, Sith a dalsi. Dva roky zpet jsem si 95% lidi vyndal a ted tam vracim jen ty, ktere potrebuji komentovat kazdej muj nyxi prd a maj potrebu se vsude jen hadat. Chapu ze svet se polarizuje a respektovani jinyho nazoru se uz dneska nenosi..ale ocamcad pocamcad.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tomu bych věřil o poznání víc, kdybys tam neměl pět účtu jenom ode mě, včetně ID, se kterým sem tu hrál Diablo 3 a naposled bylo přihlášený 2017...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja si koupil premiovku protoze byla ve sleve a chtel jsem podporit Nyxe omnihashi. Ne kvuli tomu abych si daval lidi do DI. Volnyho mista v nem mam dost, tak prestan jet tenhle tvuj neustalej lzivej narrativ. Nejsem Dragon abych mel v DI pulku nyxu. Staci mi mit tam 10 lidi a hned jsou veci verejny, klub o trumpovi, klub o muskovi a klub o treti svetovy lip citelny.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    OMNIHASH: Dat tam odkaz neni az tak slozite, to by jeste zvladnout mohl.
    XARGH
    XARGH --- ---
    OMNIHASH: jeden podobny pan chtel pred casem kupovat Gronsko :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XARGH: tak to už se chlubil nedávno, má předplacený na 25+ let.. jinak kdysi před lety, ještě před limitem na DI, to Nyx sjížděl ze statistik a jeden expert měl 120+, o majiteli ID nemám pochyby...
    XARGH
    XARGH --- ---
    OMNIHASH: je mozny, ze se jednou uklidni natolik, aby se pochlubil, kolik lidi drzi v DOUBLE IGNORE a kolik ho ta sranda stala let predplatneho NYXu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam