PES: Zase ti to rozbouram jako domecek z karet aniz bych mu lezl do prdele jo?
Za prvy poslal terminaly hned bez toho aby na nej nekdo tlacil. Pouze na zadost ukrajincu. Vsimni si kdo mu to psal Fedorov. Svita ti? Vsimni si data. Na zacatku valky. Vsimni si jak mu Elon hned opovedel. Rika ti to ze je elon proruskej nebo spis ze pomaha ukrajine bez ohledu na zisk?
Za druhy..to ze vypnul pri utoku ukrajincum starlinky aby nedoslo k eskalaci bylo ve spolupraci s bidenovou administrativou, ktera sama zakazala ukrajincum pouzivat rakety dlouhyho doletu aby nedoslo k eskalaci s ruskem. Daval jsem link niz. Opet jsem ti timhle rozboural domecek z karet tim ze je elon proruskej nebo ze je to zmrd apod. Nebylo to nejaky unahleny rozhodnuti z jeho strany ze by se chtel ukrajincum mstit nebo chtel aby vsichni pochcipali a podobny picoviny ktery si tu o nem nyxaci myslej.
Za treti uz od toho roku 2022 (viz tweet) spaceX i elon spolupracujou s fedorovem..ted ministrem obrany ukrajiny. Zaroven spolupracujou s pentagonem. Opet mas niz odemne clanky a linky a overeny informace a dalsi veci..Ne tvoji dojmologii a dojmologii jinejch nyxaku, ale realitu. Je to spoluprace s pentagonem. Opakuju. Nikdo spacex pres zadny prsty neklepe. Zadna US administravita. Naopak spacex proaktivne sama s administrativou spolupracuje a ukrajincum pomahaj. Tim jsem ti tvoji nazorovou a nicim neoverenou dojmologii rozbil jako domecek z karet a tvoje odpoved je ze lezu elonovi do prdele. Ne. Ja si jen narozdil od tebe dokazu vyhledat informace, tweety tech lidi z americky administrativy, tweety fedorova apod. Z nich mi opravdu nevychazi Elon jako clovek kterej by myslel pouze na sebe nebo pouze na business nebo mu byla ukrajina uplne u prdele. Vychazi mi z toho naprostej opak.