• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: EU má potřebu mě "chránit"? A nejlépe tak, že bude všechno šmírovat... Asi nechci, dík. Najdu si víc zdrojů a pohledů sám...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: Jo s tím počítám i na Muskove síti. Musk a Xi mají na to celkem podobnej pohled. Jedinej kdo má potřebu te ochránit před zneužitím AI jsou libtardske vlády v EU.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Proc si z nove featury vzit to nejlepsi, aka ze spojuje svet jednim jazykem..kdyz si z ni clovek muze vzit to nejhorsi..treba ze bude sirit lgbt nebo levicovej nebo komunistickej nebo proruskej nebo proukajinskej narativ.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Tak v Číně snad počítáš s tím že je všechno monitorované a ovlivněné propagandou ne... a pozor aby ti AI za tyhle řeči nestrhla sociální kredit.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PER2: tak prave v CLR uz to vicemene jede presne takhe nekolik let, preklada to z AJ podle urciteho, rekneme "redakcniho zameru". ale tohle je to nejmelnsi, daleko podstatnejsi je ze AI v CLR tlaci prednostne urcite produkty, sluzby, zpravy a konzument vazne nepozna co je pravda a co ne (a vetsine je to stejne jedno pac maji presne stejny pohled na vec jako tady kolega dole).
    PER2
    PER2 --- ---
    SUMAC: s necim takovym pocitam, az to lidi zacnou pouzivat uplne bezne a zvyknou si na to, jen otazka casu nez to prijde a nemusi to byt jen grok
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Nějak jsem si takových debat tam nevšiml... ale jistě to může nastat
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: no a když grok se na pokyn někoho cukne a začne překládat třeba čínský text do češtiny ne úplně přesně a vloží si tam sem a tam nějakou nuanci aby podpořil pohled na svět svyho majitele, tak si toho člověk co neumí čínsky ani nevšimne a budeme se hádat do nekonečna o něčem co nikdo nikdy neřekl. Tudy ne přátelé.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Ty automatické Grok překlady na X jsou geniální, konečně se otevírá vzájemná diskuze všem bez ohledu na jazyk. Noční můra všech libtardích režimů, za mě paleček nahoru (pro některá ID tady - píšu paleček, ne pravice).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kicom speak :)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Vyroba antihmoty funguje. Uz to jen naskalovat a mame neomezenou energii.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Tesla ma mene nez 10 aut v Austinu. To mi taky fakt neprijde jako hodne.

KOUDY: Jasne, a bude to co chvili. Jako uz 10 let. One more lane will fix it. No, uvidime...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: Takze samozrizeni funguje. Ted uz ho staci jen naskalovat, coz tesle s 10M autama asi pujde o neco lip nez Waymu, ktere vyroba kazdeho auta stoji 4 mega a nemit za sebou google, tak uz davno krachnul.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: Waymo pokryva udajne neco jako 721 ctverecnich mil. USA maji tak zhruba 3.8 milionu. Existuje nekolik mest v USA, kde kazde z nich ma vetsi rozlohu, nez cela plocha pokryta Waymo. Jo, to mi prijde extremne omezene.
    PES
    PES --- ---
    DOKIS: tak v USA mají se samo-certifikacemi bohaté zkušenosti...
    ...Boeing by mohl vyprávět (či spíše spousty mrtvých už vyprávět nemohou 😟).
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DOKIS: 10 let keců, ale realita je, že to nikdo neumí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOKIS: extremne omezene je pouze v regulacema svazane evrope..v americe uz jezdi waymo nejakej ten patek, tesly s fsd taky..v cine je asi 11 mest kde jezdi samoriditelna auta.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    KOUDY: V USA si automobilky veci samo-certifikuji a i kdyz nejaka omezeni jsou, tak je dost statu, ktere jim ochotne schvali pusti do testovaciho provozu kdejakou blbovinu. A samorizeni je tam stale extremne omezene.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neomezeny rizeni zavisi ale vic na regulacich nez na technologii. Coz vidis treba v americe, kde neomezeny rizeni funguje uz nejakej ten patek.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    W_NOICE78: Tak whataboutismus me fakt nezajima. Je to uz 10 let [1], co mame mit samorizeni a misto toho mame chytrejsi tempomat / lane assist v Holandsku. A to mi prijde dost o nicem. To uz rikal i Elon, ze bud mas neomezene samorizeni nebo mas prd.

[1] https://spectrum.ieee.org/tesla-working-towards-90-autonomous-car-within-three-years
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam