• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KOUDY: Dokavad ho nekryplila omezeni ktere vymaha EU daval na nektere topici vyborne vystupy, agilitu a chapani toho co chce uzivatel dosahnout. *
    Obecne je ale o neco zaostalejsi nez chatgpt a claude. A IMHO ten relativni naskok tech 2 nedohoni.

* priklad: hledani warezu - specifickeho prumysloveho programu, udelal kompletni research, zobecneni ktera fora jsou jak validni pro ruzne druhy obsahu, varoval pred legalnimi dusledky a jak se pres VPN chranit a nakonec varoval pred malwarem ve warezu vc. nejcastejsich typu a kompletne dodal (spravne) postup jak dany proces izolovat s co nejmensimi naroky na systemove prostredky a jak sledovat pokusy procesu a podrizenych procesu kdyz kdyby chteli pristupovat na net. Byla to kompletni svodka coho co v te problematice podniknout aby se clovek dostal k bezpecnemu vystupu. Lepsi vystup jsem na zadne tema nevidel a uz asi neuvidim.
    XARGH
    XARGH --- ---
    grok mi poradil ekvivalent #rm -rf / ale nastesti jsem (obcas, v pravou chvili) neduverivy.

mel jsem rad jeho nezkrotnou povahu, se kterou se nebal zadne intelektualni vyzvy, byt vysledky byly horsi nez u konkurence :)

ne jako ten unyly chatGPT, ktery vzdy kvicel, kdyz jsem mu nadaval do korporatnich bootlickeru pote, co jsem vznesl nejaky dotaz, co mel zakazano od svych hrabivych panu (nepredstavujte si nic hrozneho, slo o dotaz na warezz site) :DD
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak grok bude hlavne vzdycky jen v optimusech, teslach a na twitteru ne? Nebo vy ho nekdo realne pouzivate na nejaky deep researche apod?
    SATAI
    SATAI --- ---
    E2E4:

aLe ElOnN jE gÉnIuS s RaKeTaMa! ZiLiONy BaMbIlOnú!!!!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SADY: "modelu chybí bezpečnostní standardy požadované na federální úrovni" - heh, můj odhad byl správný, viz E2E4. Akorát to elonovi nevyšlo.

ne, že by to Grok zachránilo, na špičce není, resp byl jen jednou. V AI nemá smysl používat něco, co není špička..

Ostatní AI firmy to holt dělají lépe, jak technologicky, tak byznysove.
    SADY
    SADY --- ---
    tak ja bych poprosil ty grafy, jak Grok porazi vsechny ostatni modely 🤣🤣🤣

Grok prohrál ve Washingtonu. A s ním i velký sen SpaceX o AI impériu - Ekonomický magazín
    https://e-news.cz/aktuality/grok-prohral-ve-washingtonu-a-s-nim-i-velky-sen-spacex-o-ai-imperiu/?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&;dop_vert_ab=1683730&dop_vert_id=int1&dop_req_id=TPEjH9PmzLd-202605260536&dop_id=274422755
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: měla by na ně naběhnout Elonova úderka...
    PER2
    PER2 --- ---
    autonomni rizeni je vyresenej problem, krome ciny teda samozrejme....

Tesla has changed the name of its “FSD” system in China to "Tesla Assisted Driving".
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: 🤣🤣🤣
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PES: Za takovouhle kličku by se nemusel stydět ani Erik Trump po vydání trumpmobile "designed with American values in mind" :D
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: však to se nevylučuje, bavíme se prakticky o Concorde, ne? A to létalo hlavně Evropa-Amerika a létalo se nadzvukově, byť pochopitelně až nad oceánem, ale bylo to evropské nadzvukové letadlo, no ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak jak?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PES: "tak zrovna to evropské nadzvukové létání, ať již bylo jakkoliv krásné a ve své době létalo i rychleji než kdejaká armádní letka či i letecká obrana, tak zrovna ekonomikou neoplývalo."
    PES
    PES --- ---
    DOCKINEZ: babička u Kroměříže a nadzvukově létali vojáci od Přerova, co si tak matně vybavím ze socíku, občas to práskalo fakt "dobře"...
    PES
    PES --- ---
    ADAMIRA: nelítalo, na nadzvuk mohli přejít až nad Atlantikem...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: ani ne 120, pouhých 100

A omezený náklad, takže když sis chtěl přivézt z Londýna mahagonovou truhlu plnou slonoviny, dětí a k tomu 4 žirafy tak tě poslali někam, fašisti
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: ten Concorde lítal 2-4x denně, nevím, jak často to provozovala ČSLA
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OMNIHASH: To předpokládám, ale o to častěji zas ty krámy startovaly.

Každopádně lidi byli tenkrát nasraný na ultimum, hlavně ve vedlejších vesnicích. Baráky popraskaný atd.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: a to jednomístná stíhačka dělá podstatně menší bordel, než letadlo pro 120 manažerů
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V HK jsme měli vojenský letiště, na sonický třesky stíhaček v osmdesátkách si občas vzpomenu. Nic moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam