KOUDY: Ja sem to cetl. Ale jednak mu do hlavy nevidis a druhak opakuje na twitteru jednu neonazi picovinu za druhou. Ten uz je tak za carou, ze tu caru neni videt za obzorem.
To je proste realita. Z celyho twitteru udelal fasounskou hellhole, aby se pomstil zlym progresivistum, protoze ho jeho dcera/syn (nepamatuju si smer jeho/jeji tranzice) poslal do pice. Rozhodnul se proto pomstit na vsech lidech, co maj jen trochu spolecnyho s tim nazorovym proudem. Dela doslova vsechno, co muze, aby spolecnost co nejvic rozesral, jelikoz veri accelerantismu a zastava nazor, ze je lepsi, aby to slo do pici vsechno hned a ne az pozdejs.
Ma ultraspasitelskej komplex a nastesti je tak genialni, ze on sam jedine vi, jak ma prosadit novej svetovej rad a vsechny nas dovest do zarne budoucnosti. A tak dela kroky jako je nejvetsi financni podpora nejakyho kandidata v historii USA, kde si vybral arcizmrda Trumpa a pomohl mu ziskat znova mandat, coz rozesralo svet vic, jak sto baleni projimadla v termixu pro zakladni skolu. Vsichni ty mrtvy v Iranu a o parnik vic rozjeta treti svetova je na jeho bedrech a on je nejspis nejvic spoko, jelikoz to prinese ten zlom, to propichnuti pupinku dnesniho aspon v zakladech funkcniho sveta a prinese neskutecne noc mrtvejch. Podporuje vylozene parchanty a dava ultrazmrdum moznost poustet jedy do mysli mnoha lidi.
JE TO ZMRD
Ja s tebou souhlasim, ze je dobrej businessman, ale vydal se na drahu menice sveta a svet se snazi menit podle svy chorobny idologie a bohuhell se mu to fakt dari. To vsechno ignorujes, nevidis nebo nechces videt?