• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    DZODZO: já o bitcoinech nic nepsal, asi sis spletl jiného adresáta .)

TOXICMAN: tak rád bych věnoval 100M dolarů, kdybych byl nejbohatší muž na planetě, ale nejsem :-)

nic jsem nepsal o tom, kolik jde do ovzduší, ale pouze jsem porovnával následující:

1) marketingové #stopburningstuff vs fakt teď hodně stuffu spaluju ve svých raketách
    2) marketingové "přestaňte jezdit na tekuté dinosaury" vs fuck it, většina aut kolem SpaceX jsou pětilitrový Fordy F-150

takže takové to pokrytectví, schovávané marketingem, nic víc .) souhlasím s tím, že "nemůžeš nejdřív elektrifikovat _všechno_ abys mohl teprve začít něco dělat", což je realita, ale vadí mi ten marketing, který se kolem toho rozjel
    SITH
    SITH --- ---
    já také oceňuji, jak Elon jede ty dvě linky na jízdu autem pomocí tekutých dinosaurů a přitom má kolem SpaceX plno pickupů F150, tahačů a dalších aut na fosilní paliva, který mu to tam udržují při životě a celé to tam budují, a pak tu druhou linku ohledně #stopburningstuff a pak za vteřinu ve své raketě spálí tolik jako já za padesát mých životů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam