• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PER2: Neskonči buď v klidu.
    Stejně jako v base neskončí ten usatej zmrd u nás. Od určitého množství majetku/moci jsou ty lidi kromě fyzické likvidace a úplné revoluce naprosto nedotknutelni...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: To jo..ale vzhledem k tomu ze tady ma vetsina fanousku muska a tesly pamet akvarijni rybicky, tak to bylo v realite spis takhle :)

1) Spocitam si ze potrebuju vlivovou platformu na ktery me nevypnou stejne jako vypnul treba Zuck Trumpa. Jsem na Twitteru, mam tam 100M followeru. Mam tu platformu rad. Zacnu skupovat akcie Twitteru. Pak to oznamim, akcie vyletej o 30%..Ikdybych je ted zas prodal, tak vydelam jak svine.

2) Chci prevzit twitter, ale prodejce mi keca o tom ze tam je malo botu. Muj tym udela DD te platformy a zjisti ze jsou tam desitky milionu botu a ne realnejch uzivatelu a jediny co ma u socialni site cenu jsou uzivatele ze, takze je ta platforma predrazena, firma je zadluzena. Pronajmaj se kancly do kterejch nikdo nechodi, najimaj se kuchari kteri pro nikoho nevari, je pronajata flotila aut kterou nikdo nejezdi..etc..Chci z toho vycouvat, ale chtej me zalovat. Nakonec si spocitam ze ta platforma ma pro budouci ovlivovani toho co potrebuju smysl, ale stejne si na ni pujcim od bank a kamosu. Vsichni investori na me hazej prachy, takze to beru.

3) koupim platformu a zacnu to sekat. Vyhazovat zbytecny lidi, sekat kancly, schopny lidi najimat zpet. Vyhodim 80% nemakacenek na homeoffice. Najmu par schopnejch lidi. Firma funguje bez problemu dal. Zaciname delat novy featury. Video, delsi tweety. Twitter blue. Vyhodim woke team kterej mel na starosti nejaky policies a vsechno resi comunity notes..aka uzivatele te site. Povolim vetsi formu freespeech v mezich zakona jednotlivejch zemich (takze v americe je vetsi nez v evrope)..Firmy pronajimajici si reklamu remcaj, tak je poslu doprdele. Cena platformy klesa na normalni uroven kterou mela stat vzhledem k poctu uzivatelu a botu.

4) Hadam se s Altmanem s OpenAI kterej jsem spoluzakladal ze se zproneveril svymu napadu. Ten zmrd me zacina srat. Prichazim s napadem na Groka. Presmerovavam desitky tisic Nvidii na trenovani fsd tesly do novy maly haly na trenovani AI. Zed twitteru menim na "for you" a "following"..Nadavam na sleepy Joa ze dela hovno, deficit ameriky roste..sere me to.

5) Podporuju Trumpa, protoze s nim vim ze se muze neco zmenit. S Thielem resime jak to cely vymyslet a udelat. Kamala si zve Beyonce, Taylor Swift a dalsi tyhle lidi, kteri na instaci maji stovky milionu sledujicich a kamalu podporujou. Delam to samy s Trumpem, ale furt s Kamalou prohrava. Nakonec jdou Trump a Vance k Roganovi. Kazdej u nej mluvi tri hodiny. To rozhodne. Konecne jsou preference pro Donalda. Navic prezil atentat. To taky pomaha.

6) Donald zvolenej. Job done. S Cookem, Thielem, Zuckem apod si pripijime na nadvladu tech sektoru. Donald hned slibuje ze nam nebude hazet klacky pod nohy. Grok uz je na Twitteru a sumarizuje tam tweety. Valuaci xAI ohodnotili investori na desitky miliard. Merguju ho akciove s Twitterem a cela hodnota firmy je ted 80micu. 2x vic nez kdyz jsem kupoval Twitter dva roky zpet. Investori kteri mi na twitter pujcili jsou najednou v plusu jak svine a libaj mi nohy. PROFIT..Donald mi dal za 5 miliard zakazky pro SpaceX..PROFIT...Jelikoz moje Tesla vyrabi v USA, tak ji cla zasahnou nejmin..PROFIT...Masterplan jak svin.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ne neprijde. Jen se tu snizuju na uroven nekterych diskuteru kteri kdyz s nekym nesouhlasi, tak je to hned prorusak nebo jede putinuv narativ. Nebo je to Trumpuv zak a podobny hovna. Ja jsem naopak konzistentni dost. Jenom jak rikam. Myslel jsem ze jsme tu co se tyce vztahu k rusku na jedny lodi a nemusime si tu porad dokola psat ze rusaci jsou curaci a Putin je zmrd. Cekal jsem ze to tak nejak vsichni vime a tahle otazka je teda vyresena. Rozchazime se pouze v tom, ze nekteri tu pisou podle toho jak by mel podle nich vypadat idealni svet a idealni valka a jak by ta valka mela idealne pro ne skoncit, zatimco ja ziju spis v tom realnym svete, koukam na realny data, ctu realny tweety od realnejch lidi a ctu realny media a vsechno tohle se od toho co by chteli nekteri diskuteri s hlavou v oblacich idealniho sveta..dost lisi..Takze jsme casto ve sporu. Uz jsem to psal Kaerovi. Kdyz napisu ze Za Bidena valka zacala, tak to znamena, ze za Bidena valka zacala. Neznamena to ze valku schvaluju a miluju rusaky dopici. Kdyz reknu ze Trump dela neco pro to aby tu valku ukoncil. Tak to znamena, ze Trump dela neco pro to, aby tu valku utocil. Coz jsou treba delegace v Rijadu, hrozba vetsima sankcema. Tlak na Putina i na Zelenskeho. Opet jsem nikde a nikdy nerekl ze s tim co Trump dela souhlasim, nebo to schvaluju, nebo mi to prijde jako skvelej napad apod. Opet nikde nic takovyho nezaznelo. Napsal jsem pouze realitu. Ze se snazi ukoncit valku. Coz je pravda, kterou tu nemuze vyvratit nikdo at se o to snazi jak chce.
    KOUDY: biden podporoval ukrajinu, aby se celou tu dobu udrzela proti pocetnejsi a silnejsi armade, ty idiote.

Trump zarizl ua podporu jak materialni, tak informacni a o nas bez nas putinovi nabidl zlatej padak, kterej ten s usmevem odmitl. Ty ses tak neskutecne hloupej zmrd, ze to fakt svet nevidel. Zalez nekam do kanalu a nekaz mi svou tuposti vikend. Diky.
    JONY
    JONY --- ---
    SATAI: navíc hloupý zmrd
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: ne, ale Kuras je taky zmrd
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMIQ: na tohle fakt nehraju. Ted je hrozne fancy tvrdit, ze kdyby to nevymyslel ten ci ten, tak s tim prijde urcite brzo nekdo jinej. A ten nekdo by byl vizionar nebo byste si taky nasli nejakou vymluvu proc ten telefon neni revolucni a nekdo by jiste prisel za chvili a vymyslel neco podobnyho?
    Tohle je proste trapny. Ale klidne si to tady jedte, u Elona to chapu je to zmrd a je mi to jedno, ale Apple ten market zmenil o 180 stupnu a nejaky reci ontom ze by to za rok nekdo urcite udelal taky... well, mel moznost, nikdo nic neudelal, takze asi tak.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Vizionar = clovek co ma lehce neortodoxni napady a trefi se do poptavky, resp chytne tzv zeitgeist

Neni to ani tak o genialite jako o stesti a neni to duvod nekoho bezmezne obdivovat. Kdyz je nekdo zmrd tak je zmrd presto ze udelal neco dobreho pro lidstvo.
    A kdyby iPhone nevymyslel Jobs tak by ho za dva-tri roky vymyslel nekdo jiny, ta evoluce je prirozena.
    To same ty opakovane vyuzitelne rakety - tam by to trvalo dyl.
    Tesly ani nebyly prvni elektromobily tehle ery
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: Ja myslel ze za signalem stoji z casti ten zmrd co udelal whatsapp..To neni pravda?
    KOUDY: no, takze rozdil vidis, ale faul, kdyz i pres to srovnavas, udelas.

Na bazal jde rozlozit vsechno, ale tak svet nefunguje. Uvedu priklad: Petr Pavel dela to samy co Milos Zeman. Proc? Oba byli v zakladu prezidenti CR. Nebo: Koudy a Avatar se zivi tim samym. Jsou to lidi, takze je to dany. Oba dychaj, oba chodi, obema tluce srdce a musi jist. Bazal pyco.

Jsi hloupej nebo zmrd. Radsi si o tobe budu myslet, ze jsi hloupej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ja furt nejak predpokladam ze jsme na diskuznim foru a kdyz mi nekdo kdo voli ODS napise, ze pirati kradou, tak mu teda nemam odpovedet, ze ODS taky krade a kradli driv nez piratska strana vubec vznikla jo?..protoze je to whataboutismus teda? Takze pirati kradou. Tecka :)..a pokud reknu, ze krade i ODS, tak uz pouzivam ruskej narativ a to je spatne. Pisu si. Budem se tu placat jen po zadech jaci jsou pirati zlodeji a Elon zmrd co si zvysuje dosah. To bude supr sektarska diskuze. Tesim se :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: no jako tohle teda nikdo uplne necekal, ale signaly jakej to je toxickej zmrd uz teda byly driv. nejvic cringe moment keho psychologickyho profilu je podvadeni v hrach a chlubeni se noname soutezi v quakovi, v dobe kdy idi meli jen dialup. co musis bejt za curaka, kdyz jsou tohle ty dulezity veci v zivote? :D
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: Chruščova chyba je termín ruské propagandy, to genius sám nevymyslel. #zmrd
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: tak zmrd co je v USA prisatej na stat, tuhle akci ridi, takze je to picovina imho
    V osobnim zivote to bude taky dobrej zmrd a paranoidni k tomu (coz asi i opravnene).

Elon BANS HIS EX after she Exposes THIS…
    https://youtu.be/EOBt30N56_Q?si=9w1GibrSHFzDdzdH
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Vidis. Ja jsem treba kvuli praci na defakto vsech sockach co existujou vcetne linkedinu a tiktoku a na Twitteru muzes napsat proruskymu svabovi ze je to proruskej zmrd a nikdo ti nic neudela. Maximalne te typek blokne. Na facebooku mam jak soukromej tak firemni ucet na ktery mame reklamy a utracime tam treba 150k rocne..Ze svyho osobniho uctu jsem v nejaky diskuzi napsal zensky ktera chtela at ukrajinci tahnou domu a radsi umrou na fronte nez aby nam tu zvysovali najmy..ze je to proruska pica..a dostal jsem automaticky 30 dni RO jak na svym osobnim uctu, tak na tom firemnim, takze jsem nemohl 30 dni na fcb davat zadny prispevky jako soukroma osoba, ani davat zadny prispevky nebo reklamy jako firma..a vubec nikdo se semnou nebavil z nejakyho supportu facebooku..Takze na kazdy socialni siti mas proste tu miru svobody jinou a zaroven mas..coz jsi udelal ty..svobodu na nich nebejt, kdyz nechces nebo nemusis.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Na koho si ten zmrd mysli, ze timhle dela dojem?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Tak po ctyriceti letech se ty vztahy asi trochu narovnaj..to je pochopitelny..Ale to ze je jeho fotrik zmrd to nezmeni :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON:

Ty reakce "Ale Koudy, přece nemůžeš tvrdit, že homosexuálové způsobují hurikány a transky pády Windows." trochu doplní to, co zase zmrd blábolí ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: Nikdo ho tu vylozene nezboznuje. Jen jsou tu lidi, kteri rikaji "sice v poslednich letech zmagoril a mele dezinfo na twitteru, ale tesly jedou, raketky se testujou a nektery veci ktery dela a vymejsli vymejsli furt dobre a kdyby se vysral na veskerou politiku tak to bude supr"...a pak tu jsou lidi, kteri rikaji "Elon je nacek vole curak zmrd at chcipne on i jeho deti vole antikrist curak vole bez neho by bylo na svete lip!!"...A kdyz patris do ty prvni skupiny, ktera nekope do elonka kontinualne,ale jen obcas, treba za dezinfo nebo za to ze si nechava levelovat postavu v diablu, tak ses pro tu druhou skupinu hroznej obdivovatel elona, milujes ho, pripadne ses taky nacek, nebo proruskej troll....Protoze proste jenom kopes malo. Tady se nejen ze neuznava jinej nazor, ale zaroven nemuzes napsat ani "ja si myslim ze elon tohle posral, ale " ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam