• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: nezapomeň vytáhnout na akci také fotodokumentátora :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hezky to mate naplanovany. Toz to ja vam preju, at se to zadari.
    Ja se na rozdil od lonska na Mikulase tesim, protoze uz vim, do ceho jdu. Navic se organizator poucil a uz venuje vic casu priprave.
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: jak praví jeden filmový klasik: "Ty si to maluješ, křepeličko..." :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: já ti nevím, já se o to nikdy nezajímala... imho je marihuana droga a svinstvo... jako v horách to pěstuje každej druhej - před pár lety nám zabásli stájníka - i když myslím, že ho nakonec někdo udal ne proto, že pěstuje marjánu, ale proto, že kradl na políčko vodu - to je tady velký přečin :-))

Já už ani ten alkohol moc nepiju (částečně proto, že nemůžu)... ale budu se muset na tu slávu nějak podšprajcovat :-)).... akorát se obávám aby to nedopadlo jako na tom horse show, kdy jsme si malovaly s ženskejma, že budeme sedět v hledišti, pít pivo a fandit holkám na poníkách a pak jsme nestíhaly ani to pivo - totální unterhopfung...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: nemate v CA uz medical marihuana? imho mas super indikaci "hlavne potrebuju zustat v klidu" :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: nj budou mit zazitek na cely zivot :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... ony mi ty kozeny zase dlouho nevydrží.... jako když dopoledne něco děláme (já dělám a kozy u toho překáží) po ranči, tak odpoledne už se jim nikam nechce a zdrhají domů.... tak nevím, jak zvládnou průvod - protože tam musíme být v devět (tj. v sedm začít nakládat ve stájích), průvod začíná v deset, my přijdeme na řadu až tak v jedenáct a je to kus cesty - počítám že zpět budeme tak ve dvě... asi si budu muset připravit butylku hodně silnýho grogu, abych zvládla kozy, poníky a haranty psychicky :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: já ani ne.... :-) Máme naplánováno že potáhneme vozíky s přepravkama a pokud se kozeny vzbouří, tak je naložíme do bedniček.... já z toho mám hrůzu, že se mi někam kozy zaběhnou nebo tak... jo a poníci tam budou taky, to bude srandy kopec... nevím, co mě to napadlo....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: jojo hnup :) no tak to ten pruvod chci videt :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: elfy pomahače santy.... budeme mít kozlíka (teda prý se kastrovanému kozlovi říká "hňup"?), který potáhne vozík, převlečený za Santu... na vozíku s dárkama bude sedět nemocný Rudolf (kašírovaný plyšový kůň) - zbytek - haranti a kozy budou převlečení buď za dárky nebo elfy (s kozama to vzdávám, asi jim uvážu dárkové mašle a budu doufat, že si je navzájem nesežerou :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: za elfy z Tolkiena nebo za elfy jako vanocni elfy jako pomahace Santa Clause?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    aha, safra, to bude spousta práce :-).... což mi připomíná, že do vánočního průvodu máme jít za elfy, chjo.... to nevím co mám jako dělat, protože šít neumím a hlavně to s mojí oční vadou fakt nezvládám...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: takhle nějak by to mohlo vypadat :-) (Pokud vydrží odkazy na obrázky z inzertního serveru)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Nuuuh! Na celyho kone! Rytirskou!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: čabraku? To je takové to na uši?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Lepsi, jak plachta!
    Ja jsem si vcera vzala miry a zacnu sit cabraku. At mam na mikulase pomneni.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ok, tak něco, co tu ještě nebylo... mám na zimu půjčený slicker - a protože v pondělí lilo, tak jsem v tom chodila po stájích (a zůstala krásně suchá) - ovšem poník tím byl značně znepokojen, takže jsem dneska vytáhla slicker a dceru a šli jsme to poníkovi vysvětlit. Napřed očuchat atd., z toho fotky nemám... napřed se k tomu (visícímu přes plot kruhovky) nechtělo, ale pak usoudil, že je to jen mírně zajímavý

... a že to teda holt přežije, když ty bláznivý lidi s tím tolik nadělají...

... no a pak už to byla vysloveně nuda

... ještě jsem je vzala nahastrošený na procházku...

... a pak mi mladá řekla, že bude jezdit sama, takže jsem fotila zdálky zoomem když se mi objevili na cestě nahoře ve stráni... tam mimochodem jelo proti nim auto, tak jsem musela zasáhnout - jako vrátili se na širší místo, ale holka nechala poníka stát zadkem k autu - poncl zřejmě blbě vidí a zrovna situace, kdy se na něj něco vyřítí zezadu špatně snáší, tak jsem jí musela upozornit, ať ho otočí hlavou k autu, aby o něm věděl a měl to pod kontrolou...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tohle tu bylo?
    Náš venkov: Svobodovi koně — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097944695-nas-venkov/315294340070008-svobodovi-kone/
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: třeba matka věří v darwina a přirozený výběr.... ale nám se taky stalo, že nám dva haranti vlezli na jízdránu, kde pobíhala plňaska... než jsme se stihli otočit....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: to je fakt, asi vedela ze ji chcete pomoct ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam