• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Tak jo, nemáte někdo ještě nějaký typ na ustájko kolem mníšku pod brdy? kde dají koni třeba napít by bylo fajne
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: chichichi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: ALe tak, zase to bude krasnej chladasek. A ja zrovna vim o nekom, kdo by krasnyho chladaska chtel, ehehehe!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: ty ale to je ve finale drazsi nez si nakyho koupit :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Na to bohuzel nemam... spis bych vytahla dalsiho ze Sol. Ale to taky jeste neni v planu. Prvni je v planu bydlet :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    koně to nejsou, nemůžu sloužit, můj kůň je ještě daleko.... ale díky požáru se mi rozmnožily kozeny (jsou u nás v útulku)

a hádanka - tři kozy jsou sourozenci (trojčata), jedna k nim nepatří, která?
    PES
    PES --- ---
    Tak den osmý ošetřování, již to pomalu vypadá, že to prakticky přestalo hnisat, i když ty "krátery" po hnisancých jsou pořádné...
    Vobluďák, uši, den #08
    PES
    PES --- ---
    Tak včera večer Vobluďák "zlobil" - resp. prudily ho "jeho kobyly", když jsem ho vzal z pastviny a ony tam musely zůstat, tak začaly dělat cirkus (shirka to tam rozběhala) a Vobluďák nechtěl postát, jak z nich byl nervní... No poučení pro příště, nejdříve je vrazit přes cestu hned vedle do jejich výběhu (kam se kobyly večer tlačily) a teprve pak si vzít Vobluďáka...

Dnes po ránu byl zase jak plyšák a můry kobyly jen koukaly dole u východu, kde čekaly než se vrátí, ale binec nedělaly...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Kupujes druhyho:O?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Dneska jsem se nad tim vsim zamejslela. Nejsem ani tak amazonka, jako spis jsem obetovala veskery pohodli a vydobitky civilizace za spokojenyho kone. Nekdo ma na prvnim miste rodinu, nekdo praci... a ja se ohnula pro kone. A jsem tak superstastna, i kdyz se sprchuju pod liskou a nemam kamna :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    nestíhám, tak jen vám posílám ňuňu divoké oslíky....
    Arizona donkeys see grass for the first time at California ranch | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3812148/Arizona-donkeys-grass-time-California-ranch.html
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Tahle plemena jsou děsně zvědavá (dovedu si představit místní shirku, ta by se nejspíš snažila vstoupit... :-)))

P.S.: Pečlivě udělejte elektroinstalace (aby to náhodou nechytlo až to bude v provozu), jinak to vypadá drsňácky oholené, tak ať to jde od ruky, za chvíli se má už ochladit :-/
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: ty jsi amazonka fakt:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja mam jednu slunickovou, jak ted ziju. Dokud je teda leto. Tise doufam, ze stihnu zateplit, nez se ochladi... jesteze kun ma barak jak krava. Ale stejne je radsi s hlavou na my verande.

Apropes, to ucho vypada fakt dost dobre, na to, v jakym bylo stavu.

SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: pěkný, moc hezky se hojí
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: tak ne nadarmo jsme my etologové nazývání sluníčkáři:-D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Ted jsem si to precetla a zni to az slunickove.
    PES
    PES --- ---
    Ještě ranní foto na dobrém světle (Slunce krátce po východu svítí z dobrého úhlu i výšky)
    Vobludak, usi, den 5
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    VAMPY: Odkaz nefunguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam