• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: jo jo, ani mi nemluv, ale teď musím ještě vetku, dějou se nám v břiše divný věci...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Ja to prosim pekne videla nazivo a potvrzuju.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: ty voe, to je jak před porodem a po porodu :-(
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ale chtěla jsem vám ukázat jak vypadal ten můj boj s tou ex stájnou, takže tohle je můj ponclík před a po, rozestup krmení mizerným ohnilým senem na bojově a v nové stáji pěkným suchým je týden. pěkně splaskla holka.

SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    říkal tu někdo tlustá poni koule? jako kožíšek máme luxusní :)

PES
    PES --- ---
    NYEMI: Pěkně rovnat, začelit :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Svaznice je silny slovo. Ony ty kmeny jsou totalne halabala, takze co kmen, to nova cesta.
    A teda zejtra budem hodne pilovat POMALOU chuzi, a rovnani. Zatim jsme uspesne zablokovaly celou jednu cestu, ale vypadala, ze po ni nejezdi ani traktory... ehm.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: No s tím Sol přece pomůžeš (vyčistit chrastí apod.), přece to neodedře celé sama, že? :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Presne! A jeste v tom strasnym chrosti.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Takže to musíš brát jako puzzle (mikado?) a vybírat nejvolnější kmeny, udělat si čistou svážnici a skrze ní to postupně stahovat, jo?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: budu muset s Nedoušem vypilovat couvání... je to lepší než loni, ale fakt se mu NECHCE....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ve zdravi jsme to prezily.
    Pan co nam praci zadaval musi bejt starej mazak, protoze to odhadl presne, kdyz rikal ze odtahneme pet stromu a budem mit na poprvy dost. Tech pet stromu bylo treba sest metru dlouhejch, zapletenejch v posranym chrosti, takze jsme se tam obe permanentne zaplejtaly, ja jsem padala, proste cirkus v lese. Tech pet stromu nam trvalo kolem hodiny a pul a asi nedostanu pochvalu za srovnani podel cesty. Nicmene jsme je vypletly z toho mrdniku a za to zaslouzime nobelovku.
    Takze zejtra dalsi kolo!
    Prikladam dokumentaci, jak se chysta do prace a asi dvouvterinovej dukaz, ze jsme v tom lese byly.

nekde tam je i podpenka
    http://www.youtube.com/watch?v=K-vv1rsqUhA

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak jsme to prezily. Nez zpracuju dokumentaci, tady je dekovaci clanek!
    O zimnom komforte koní | Kaktus ranch
    https://kaktusranch.wordpress.com/2016/12/05/o-zimnom-komforte-koni/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TARGI: Prijed! Sol je nejlepsi kun na seznamovani tretiho druhu! Je strasne hodna a neagresivni. Teda, pred skoro dvema rokama byla zla na pejska od Maiky, prestoze je mela strasne moc vychovany :( Ale myslim, ze od ty doby trochu dospela a uz se nikdy po psovi neohnala.
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: chtěla bych aby poznala více živočišnych druhů, než je pes...
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: Nee, no napadlo mě že se za vámi někdy stavím, jenže B. koně nikdy neviděla a nevím jak bude reagovat....cuchat, štěkat, zdrhat.... Pokud nás někdy příjmes, abychom Sol nedesily :-)
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: Nee, no napadlo mě že se za vámi někdy stavím, jenže B. koně nikdy neviděla a nevím jak bude reagovat....cuchat, štěkat, zdrhat.... Pokud nás někdy příjmes, abychom Sol nedesily :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI: (Je proste nejlepsi a nejstatecnejsi a nejchytrejsi a vubec, ehmm:))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    TARGI: Okazale je ignoruje. Kdyz jsou za plotem, pase se temer vzdy co nejbliz k nim na trave u toho plotu. Kdyz jsou dost vychcany a pocihaji si s tim, nez na ni steknou, tak sebou cukne. Jeste se nestalo, ze by utikala. Kdyz nezdrhnou a ja ji necham, jde je ocichat.
    Jednou se nam stalo v lese u Kladna, ze na nas bezel nejakej salasnickej pes, nebo neco takovyho, stekal u toho a ignoroval majitele, Sol ho zcela prehlizela a stala na miste, protoze jsem zrovna neco resila nahore v sedle. Pes pribehl, chvili behal kolem a pak utekl. Mno.
    Nevim, kdyby se do ni nejakej zakousl, tak asi skocim dolu a kopnu ho... ale jeste jsem nepotkala tak posahanyho blba.
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: nyemi, jak snáší Sol psy? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam