• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: ne 24, ale 34, marja!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: rika se Karstejn!

NYEMI: nechces ten krasnej co tu mam? kdyz uz budes stejne investovat? ale nevim zda by sedel, je to myslim 74*24
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ja bych hned brala velky, dreveny, malovany... ALe pro zmenu se mi zacal rozpadat chomout :( Takze penize pujdou jinam.
    Jinak dneska chceme jet opoledne s kamaradkou na louku u reky, ona ma postroj a pytel vycpanej polystyrenem, tak si tam udelame sanozavody :D
    GIO
    GIO --- ---
    ajó Karlštejn)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Nejsou ty sáňky pro Sol i pro vožení turistů k hradu či po okolí (když je sníh) trochu malé? :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jsem tak trochu namekko.
    Jeste ji teda na to sankovani svazu ty postranky a prehodim pres prdel, aby ji to tam neprekazelo. Ale poradila si s tim jako profik.

sanky
    http://www.youtube.com/watch?v=LwuRCimM6xQ
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska opet zcela absolutne profesionalni pulhodinka v lese. A to netahala pres tejden. Bylo to bardzo epicne a strasne StrASNE chci nejakej malej vozejcek. Nebo aspon sanecky.

po praci legraci
    http://www.youtube.com/watch?v=GR6S6Yp00wk
    PES
    PES --- ---
    GIO: Až bude počasí a a příležitost, tak ji vyfotím i v lepším postoji a úhlu (ona se ráda předvádí...)
    GIO
    GIO --- ---
    je ta shire je krasna!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja jsem to poslala do spatnyho klubu!

SLavnej Robin!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    TYVOLE! UPLNE NEJVIC NEJLEPSI PARTAK NA SVETE
    PES
    PES --- ---
    Ještě že Sol funguje jako autopilot :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja jsem strasne opila! A videla jsem Retescina Robina dneska!
    PES
    PES --- ---
    Nu a zbytek koní a "hnípání" před den na sluníčku... (andalušanka hned využila vyčištěného a srovnaného místa, potom se tam ještě chvíli placatila huculka :-/ než ji ta malá béžová potvůrka vyprudila, že vstala a šla zpět k senu, kde byl klid)

PES
    PES --- ---
    Pochopitelně nelze opomenout chladnokrevníky... (shirka byla celá natěšená, že vůbec někdo přišel - za dnešní den na ranči počet návštěv nula - slovy nula - přijel jen jeden majitel a ten ani nevytáhl koníčka ven, protože se ještě necítil po té "bleskové chřipce", která se ke konci roku celkem šířila)...

PES
    PES --- ---
    Vobluďák po lehkém vyčištění a oprášení (je chlupatý jak medvěd a stejně tak tlustý :-/ )

PES
    PES --- ---
    Tak jeden fotospam k Novému roku...

Prý to nejde vybrat a vyhrabat - a ono jde (i když ráno bylo na zemi -15°C)

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: No to opravdu nešlo ho tam nepustit... Také bych koníčka pustil na pískovou jízdárnu, aby si udělal důkladnou očistu na pořádném podkladu...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: no, jízdárna byla zavřená, když to byl tankodrom, včera jí zase otevřeli, zjevně to aspoň stáhli, tak to uznej, že jsem ho tam pustit musela.... naštěstí je to tam docela čisté (=nezahovněné), takže poté, co trochu zcitýroval kobyly, co sousedí s jízdárnou a trochu se proběhnul, tak už to šlo vzít normálním kartáčem (děsně se mi z koně práší :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Výraz na první foto je téměř identický s tím, co mi předvedl koníček ve čtvrtek, když jsem si ho po vyčištění dle jeho názoru přestal dostatečně všímat a věnoval jsem trochu pozornosti kobylám, které celou dobu čištění toho koníčka dost trpělivě čekaly, až na ně přijde řada :-)
    A potom, decentně znovu zaprasen směsí hlíny se zbytky trusu (vyhrabat ten přístřešek do 100% čista nešlo, to by muselo dovyschnout a pak vymést) se přišel ty 2 kroky zpět zase ukázat a hlavou předvádět jaký je přece mazlík...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    a zase teda nějaké koně....

Díváš se, díváš? A těšíš se na to kartáčování???

Z šimla pinto snadno a rychle...

no a vám do roku 2017 přejeme spoustu radosti a štěstí... a nezapomeňte! Je hrozně důležité občas vyhodit kopyta nahoru a jen tak se válet!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam