• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska jsme byly zase tahat. Musime ted castejs, pan lesak rikal, ze mi tu to drivi necha do jara, a to se blizi, tak s tim musime pohnout. Sol to nebavi dyl jak hodinu, hodinu a pul max, takze mame co delat. Chtelo by to nejakyho poradnyho kameramana, takhle je tam videt strasne malo.

dalsi tahani
    http://www.youtube.com/watch?v=kFfTunjLs2g
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nebo prostě rozum..... já bahnem procházím první - i z toho důvodu, že momentálně fakt NEVÍM, co tam je... předevčírem se otevřela díra uprostřed silnice, včera byla zanesená pískem, ale kdo ví, co tam bude zítra.... plus ve stájích JE jedno místo, kde bývala zřejmě kanalizace a je tam díra kolmo dolů... a samozřejmě ta kanalizace bývala v místě, kde se hromadí voda, teď je to už leta ucpaný, takže se nad tím dělá louže.... vypadající celkem nevinně, ale.... no aspoň kolem téhle díry jsou praporky, tak to všichni vědí....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Moje byvala kobyla se strasne bahna bala. Do louze i vody vlezla, ale bahno ne-e. Takze asi mela nejaky zkusenosti.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nene... a blátivý díry, do kterejch ti kůň zapadne až po břicho taky ne... (je pravda, že ta kobyla, která zapadla je cutting horse a má krátké nožičky, ale i tak....)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Coze! Tekutej pisek neni jen z filmu?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    dneska jsem přijela a odbočka z dálnice do stájí obstavená dopravními kužely.... tak jsem je objela, no... vím, že jim spadnul svah asi kilák nad stájemi - a zřejmě nechtějí aby tam lidi jezdili, ale silnice ke stájím je OK a nikdo na ní nebyl (ani dělníci)... jako ty kužely jsem ale nepochopila. kdyby tam byla značka že je silnice zavřená, nebo třeba nápis že silnice zavřená po dvou kilometrech nebo tak... tohle bylo takový... divný... ale vzhledem k tomu, že bylo třeba medikovat poníka a ošetřit Neda (ten blbec si pořizuje teď v tomhle počasí odřeniny - asi se nudí?), a zkontrolovat, jestli mi neuplavaly kozy, tak bych tam jela i kdyby tam byl natvrdo zákaz vjezdu :-)

Dneska teda nepršelo moc, myslela jsem, že s koněm něco udělám, ale nedalo se nic... zkoušela jsem ho aspoň vodit po stájích, ale je tam šílenýho bahna, místama se otevírají sinkholes, jinde jsou zase hluboké nánosy drobného písku a jílu, v cestách jsou vymletý klidně půlmetrový koryta... jako fakt průšvih....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: bys měl změnit jídelní návyky, ta vtipná kaše po ránu ti nedělá dobře :-)
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Nejvyšší čas vybavit koníčka do nepohody, ať již pro variantu "Noemova archa" anebo pokud by se stáje sklouzly z kopce do vody a změnily se de-facto na marínu
    Horse Equipped For Swimming
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak a dneska pro změnu.... cesta do stájí zavřená...
    Driver trapped in truck after mudslide on Hwy 17 in Santa Cruz | KRON4.com
    http://kron4.com/2017/02/07/driver-trapped-in-truck-after-mudslide-on-hwy-17-in-santa-cruz/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mam tu nejaky zabavny videa! Vystrihala jsem si vyhazovaci sceny zvlast :3

spanelsko
    http://www.youtube.com/watch?v=Y7NQ52fl8nY

hvezdne vykopy
    http://www.youtube.com/watch?v=JTrN6LzEhfo
    GIO
    GIO --- ---
    asi bodlaky, to zname:))
    GIO
    GIO --- ---
    (az na tu hrivu) krasomila.))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Takej chundelatej voslik!
    PES
    PES --- ---
    A jeden obrazový spam, obloha se po poledni přece jen trošičku umoudřila (z té několikadenní šedivé inverze) a když se Vám tu tak líbil shire :-) Dnes dokonce chviličku postála na focení, než se přišla pomazlit...

Shire, vlak a lom

Shire a lom

Shire
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIO: :) prima prima :) přiznám se že nevím pohlaví, vyzjistím.
    GIO
    GIO --- ---
    a dve samice?
    GIO
    GIO --- ---
    SHAMPOO: za dva mesice?
    no na jaro bychom mozna nejake snesli, kdyz je soupnu za potok, treba se tam budou drzet:)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Nepotřebujete někdo dvě ťuťu ňuňu ovečky? kamarád dostal na dokrmení ovečky, dost zbědované, zatím se drží, ale bůh ví a prý moc nenarostou jak zřízené byly, tak takové na mazlíky no. jedna modroočka jedna klasika. Pokud tedy přežijí na odběr na dva měsíce :)
    PES
    PES --- ---
    Turnaj v koňském pólu přilákal do Špindlu hráče z Anglie i Malajsie - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...anglie-malajsie-fw2-/hradec-zpravy.aspx?c=A170204_160716_hradec-zpravy_fka
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak koníšek dostal podložky na přední a dneska skákal jak janek.... uf... takže snad dobrý...

hlásila mi známá, že vezla do stájí kromě svých dětí ještě nějakého půjčeného chlapečka - a ten prý když viděl Neda vykukovat, tak prej volal, že je tam unicorn :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam