• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hej, dlouho to tu nebylo, takze doporucuju stravit hodinu prijemnym poslouchanim slunickovejch veci.
    The Path of the Horse - Full Length documentary
    http://www.youtube.com/watch?v=TQUMAJCh1fA
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    chtěla jsem vám sem dát takový veselý graf, ale nevím kam to nacpat... tak aspoň slovně - je to graf chlapa tady z hor, který si vede záznamy srážek...

takže průměr za roky 92 - 16 je 1448mm
    nejvyšší srážky (říjen 92-duben 93) byly 1880mm
    letošní zima (tj. řijen 16 - leden 17, kdy zbývají ještě tři měsíce dešťů) - 1828

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    z veselejšího soudku.... jsem dneska viděla SLUNCE...
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Bohužel, v dnešní uhozené době mají zločinci více práv než spořádaní občané :-(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: no kamera jetaky problem pac ochrana osobnich udaju
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: Vondruška vyhrožuje obci, že "...v důsledku agresivních útoků TV Prima měl srdeční infarkt..." + dopis z kraje týdne "...v pátek končí s krmením a krmit to mají zastupitelé obce..." :-/ Chudáci koně...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: to si piš, pěkně mu je dají vypapané zpět, leda by od něj někdo vše po těch 20k vykoupil, ale jako :/ a nemluvě o tom že ten expert množí i psy
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: No.. podle toho jak to u nas funguje pak pujdu sedet ja...
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: No jistě, pokud jsi na místě jako non-stop hlídač, tak možná (a to ještě k tomu mít nějakou artilérii na obranu a uhájení vlastnických práv - neb "pravdu" má v takové konfrontaci "ten s větším klackem")
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: No, ja se odsud prakticky nevzdaluju, takze takovej alarm mne muze upozornit treba v noci, i pres den, kdyz jsem zabrana do prace.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Stejně ani "poplašný SMS ohradník" či mnohem dražší kamery ti situaci nějak extra nezachrání... Možná (ale jen možná) se dohledá KDO (pokud bude klika a kamery dobře umístěné + dobře zamaskované, protože vystavovat je třeba jen atrapy), ale stejně to bude už zpětně a než se PČR rozkýve k akci (i kdyby to dostala na zlatém podnose naservírované), tak už pravděpodobně bude pozdě (přeprodáno, nevíme komu, rozporcováno... etc...)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    No, bojim se o ni, no. Mozna vam to prijde vtipny, bo paranoidni, ale mne ne :(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: hele, obcas probehne internetem pomoc ukradli nam kone z vybehu, neni to zas uplne vyjimecne, ale jak rika gio, to jsou spis lidi, co si je nekdo vytipoval, no anebo msta.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NYEMI: vsak v poho, me jen zajimalo jestli to byla ona. Ale mam pocit ze tam byl jeste nejakej druhej kun.
    PES
    PES --- ---
    GIO: Kdyby NXY, ale FB přitahuje takové týpky :-/
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: no loni tu jeden behal, dvakrat nakyho kone rozrezal, ale snad jich tu vic neni ;)
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: a to si jako myslis, ze ti ji bude krast nedo kdo si te vytipuje na internetu v auditku na nyxu? no.. imho to spis ten, kdo bude courat po okoli a vytipuje si te pesky....
    PES
    PES --- ---
    Zda-li pak se panu Vondruškovi koně posléze vrátí (až je někdo ze zachránců dokrmí a doléčí)? :-/
    Koně jsou podvyživení a týraní, tvrdí veterináři. Sedm už jich odebrali - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...jankov-benesovsko-pbi-/praha-zpravy.aspx?c=A170209_2304662_praha-zpravy_nub
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: neříkej mi, že u vás na každým rohu běhají psychopati, co zrovna potřebují čtvrtit koně.... krádež koně mi přijde poměrně problematická, to není jako peněženka, kterou strčíš do kapsy... si pořiď nějakého obránce... prej emu jsou velmi bojovní :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Nojo, jinej kraj, jinej mrav...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam