• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak u nás zase "nuda".... je hnusné vedro, takže Nedoušek je celej ožranej.... včera se mi na trailu dokonce zapotil (pže ještě pořád má tuny zimní srsti).... tak jsem ho dneska vzala jen na kruhovku a na deset minut na jízdárnu (mám migrénku a fakt nejsem v kondici na ježdění - plus jsem neměla čas - jsem strávila ráno příliš mnoho času česáním kozenek :-)).... a pak dostal pořádnou koupel - a možnost se oválet v písku jízdárny... takže mám z koně řízeček - ale doufám, že kombinace vymytí potu, ochlazení přes poledne, a pískový dvojobal trochu pomůžou s mouchama a svěděním a tak....
    PES
    PES --- ---
    Zatím se často "rosničkáři" spletli, věštěné mrazy buď dlouho nepřicházely anebo avizované oblevy skončily jako tuhé mrazy :-) , ale na následující týden věští extrémně pěkné - resp. teplé - počasí

Chladné počasí je na ústupu, příští týden bude až 22 stupňů - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...ved-chmu-duben-jaro-otepleni-fgr-/domaci.aspx?c=A180402_133153_domaci_bja
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: slepice jsou asi Američanky a udělaly ti tradiční americké velikonoce :-))

NYEMI: mě by symbolická sousedská návštěva nevadila... ale to, že se na vsi nalejval tvrdej i patnáctiletejm klukům, že jsme řešili, jestli ten kluk v příkopě je vůbec živej a tak - to mi vadilo hodně.... vadilo mi i to, že my se patlali s vajíčkama a kluci je pak po sobě házeli.... prostě nějak z toho zmizelo to hezký...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Joo a k hledani vajicek mam super story, jak jsem pred dvema tydnama zjistila, kam mi zanasi slepice! Taky jsem hledala vajicka :) A nasla doupe se ctrnacti na hromade! Takze ted jsem mohla spousut obarvit a napict mazanec a zakusky!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Abych vas teda neochudila!
    VESNICE PYCOOOO!
    CAROLIAN: Jsem rada, ze fakt nemam tyhle zkusenosti s ozralejma kretenama, v ramci "tradice" glorifikujici nasili na zenskejch. Nastesti jsem ted uz velka a silna a sebevedoma, takze muzu velikonoce oslavovat a u toho sirit osvetu, jak je byt symbolicky biti zenskejch blby. Ja jsem treba pro, aby pomlazky mely i zenske a navzajem se s chlapama sermovali :)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: přiznám se, že mi velikonoční zajíček a dětičky hledající vajíčka s košíčky na zahradě, přirostli k srdci víc, než ožralí puberťáci blijící nám v rámci koledy na zahradě a v baráku...

A letos to byly úplně nejlepší velikonoce, páč jsme se s dětma domluvili, že jsou na zajíčky a hledání vajíček už velký, a že si raději koupíme dobrou normální čokoládu, než nějakou srajdu v barevným staniolu.
    Dcera navíc měla normálně trénink, protože mají za týden závody, takže normální den. Jejich škola sice má v pondělí (to je tady poměrně výjmečné) volno, ale to zase jdeme k zubaři :-))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: A ja si ted vsimla ze je to jedno vejce nazdobeny :D me to nevyslo letos :( nevim jakto ale barva mi chytla pod tim voskem i. Tam nak natekla bo co...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Posedlost zajíčky :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: neni, úplně normání velikonoční zajíček :-)) Trochu nasranej, teda....

Heráku jsem si nevšimla, já jsem asi nějaká stará, že mě to ani nenapadlo..... vosk na lžičce rozehřívala moje babička, ale vodní dýmku si teda nepamatuju :-)))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ja jsem zase chvili nemohla uverit, ze tohle od CAROLIAN neni fotokram :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: To ti úúúúrčitě někdo uvěří :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: To je vosk D: Jen nemam svicku, tak jsem ho rozehrejval nad uhlikama na vodni dymce...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Co to tam varis za herak na ty lzicce :D?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    já mám taky nekoňskou... ale zato americky velikonoční :-))

Fotila kolegyně - musí být dost odvážná, protože nacpat králičí uši na mojí alfu musel být docela zážitek....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A tady neco nekonskyho. Mozna koni zejtra dam do hrivy nejakou pentlicku, aby byl velikonocni :)

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: boze :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Jsou mocinki sladke, mam jeste dva :D
    Držák k brance pro elektrické ohradníky | KAMÍR a Co spol. s r.o.
    https://www.kamir.cz/drzak-k-brance-pro-elektricky-ohradnik-wz-6000-neon
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: On je ze zacatku taky honil, dokonce po jedny vyhodil, ale to bylo prvni dva tydny. Ted je chudak i za selpice rad. Obcas je taky honi, ale ne zle, zastavi se, kdyz neutikaji.
    GIO
    GIO --- ---
    izolator
    GIO
    GIO --- ---
    ten ruzovy izoltor, to chci!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam