• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To je prima nadílka... to se jistě místy 'těší' na další Oroville (nebo jak se to píše).

Ale zase změna, třeba nebudete mít letos tu žluto-šedou oak-saharu...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ano, trochu mokro.... na horách napadlo kumulativně třináct metrů sněhu (průměr je někde kolem osmi, rekord za posledních dvacet let je šestnáct), a jako už bych fakt chtěla jaro.... a sucho... a jízdárnu projetou bránama... a možnost dostat se do stájí (dneska zase na přístupové dálnici jedno auto převrácené, jedno přelítlé přes betonovou zábranu v zatáčce (takové ty drobnosti, jako auta různě potlučená a potrkaná už snad ani nepočítám), kvůli kterému zavřeli celou dálnici...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: máte trochu mokro...
    ...tady tedy byla v noci prakticky vichřice (v nárazech 75-100km/h) a slejváček na hranici bouřky, ale jinak stále dost sucho - pokud to tak zůstane, bude se seno vyvažovat více než zlatem (už teď se dá velký kulatý balík najít i za 3000,- , což ekonomiku stájí dost nabourává)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    já sem dám zase pro změnu fotku zcela nedivokého valáška... jen tak, aby řeč nestála....

MIST
    MIST --- ---
    CAROLIAN: tak uz Caligula udelal z kone konzula, tak proc by nakonec koza nemohla byt majorem :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    no vida, ani mě nenapadlo, že by se kozy daly využít k politické kariéře!
    This town in Vermont just elected a goat named Lincoln as its honorary mayor
    https://theweek.com/speedreads/827866/town-vermont-just-elected-goat-named-lincoln-honorary-mayor
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Konecne se mi po tejdno podarilo vyrvat data z telefonu a sestrihat si to. Ten den to divokeho hrebce bavilo strasne dlouho.

hrebci strih
    http://www.youtube.com/watch?v=BmJnvFxo56E
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Myslim, ze nekdy predevcirem zemrel jeji vynalezce.
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Kobercová páska (popř. 'stříbrná kobercovka') je Tvůj kamarád :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: no, já si nadávám, že mě to nenapadlo..... kolegyně mi líčila, jak léčila proleženiny ona, speciální obvazy, na míru návleky a podobně....

letos teda mám s koněm jedno nadělení za druhým, momentálně to, že mi šíleně otýká po klíšťatech, takže skončil s vyholeným břichem a na antihistamikách... ta proleženina je jen taková třešnička na dortu...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Ja jsem treba gafou obalovala kopyta, kdyz jsem do strelek cpala tampony nacucany fialovou vodickou :))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    jsem nevěděla, že i kůň se dá opravit duct tapem....

Ned si pořídil proleženinu na hlezně (doufám, že nepletu české anatomické názvy), a samozřejmě že při každém dalším vstávání si to zase odřel - dostal podestýlku, různě jsem to čistila, mazala, pokaždý servaný... až přišla vetka vyčistila, zasypala a řekla, že až to uschne, mám to přelepit kouskem pásky.... a voila - pásku teda v nějaké fázi serval, ALE konečně to nemá vlastní ránu servanou do krve...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    My mame dneska dvacet, zejtra 27 a pak to zas pujde do sracek 15 stupnu a lijaky
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Jak na houpačce... a přibude i bláto...
    Teplo do poloviny března. Nadprůměrně teplé počasí bude pokračovat, má být ale více srážek | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...-pocasi-bude-pokracovat-ma-byt-ale-vice-srazek.A190223_152457_ln_domov_zdp
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: u nas jeste mrzne, to mame zas ocekavat vedra?
    PES
    PES --- ---
    Tak a z ranních prakticky -10°C mrazů hurá opět do jara, od pondělí odpoledne k +14°C a v noci by ani nemuselo mrznout...
    PES
    PES --- ---
    Shirka byla dnes opět s výrazem "Vezmi mne ven !!!" :-)
    PES
    PES --- ---
    Z úterního "mytí podvozku" (Vobluďák a poslední dvě kobyly zatím nemají podlomy či podobné hnusy na nohou), tak snad to vydrží... Při té příležitosti momentka během sušení, až na ten pupek :-/ ...

GIO
    GIO --- ---
    MIST: jo tak to je jasny!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeste si neodpustim, sousedka mi konecne poslala fotky z uplne prvniho tahani sanek, co jsme delali, kdyz byla druha snehova kalamita.

Nejlepsi plan ever, zatahavat hrebce matkou s kojencem!

Divoky a nebezpecny hrebec zere dite!

Tatarska chlupokralovna!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam