Tfujtajbl to je najednou ale vedro...
...dnes to bylo náročné, spousta práce na Haciendě, vynést kytky co přežily zazimování (poslední mrazíky snad byly teď v týdnu), dovezl jsem už docela velké sazenice rajčat, haldu muškátů na doplnění stavů, probraly se už i z hibernace hlízy begónií a musely už do velkých okrasných kyblíků (no to jsem si teď na sebe ušil zase bič nutnosti zalévání - fakt si musím udělat tu automatizaci, materiál tam na to mám, jen to pospojovat a připojit k dálkovému řízení a na automat)...
... takže za koníčkem jsem vyrážel až pozdeji odpoledne po 15h. Neviděl jsem ho týden a půl (od strouhání minulou středu) a říkal jsem si, zda si bude pamatovat jak přeskakovaly jiskřičky statické elektřiny minule když jsem ho pohladil přes zaprášený hřbet a bok, že se toho až bál. No v pohodě, nebál se, že bych byl zase elektrizující 🤣.
V tom vedru byl zalezlý v nejtemnějším koutku svého přístřešku, že ho v tom tmavém koutě jako černého nebylo ani videt, ale na zavolání se ozval a přihlásil.
Tak jsem ho akorát vyčistil postaveného do stínu pod strom, drbání se mu moc líbilo. Pak vyčistil a sanoval kopyta (sice minulou středu vystrouháno, ale za těch 10 dní a s tím celodenním deštěm minulou sobotu to už bylo na hraně snesitelnosti, takže spousta práce s pečlivým vyčištěním a impregnací preventivně FROGem, aby to teď v pohodě vydrželo následující suchý týden).
A jedna fotka během čištění...