• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    PES: ...a majitel spokojený, že je o jeho koňského důchodce postaráno...

(ale fakt si říkám, že až jednou tady ten Vobluďák nebudu, že pak budu mít stašnou spoustu času, zvláště o víkendech... Hehehehe... #ironie #černýhumor )
    PES
    PES --- ---
    CNV: Pche! To je přece naprostý základ "úspěšného" majitele koní se jich zbavit ve správné chvíli (kdy náklady začnou převyšovat užitek) a to nejlépe tak, aby to ještě něco hodilo (ideál je nějaký trouba, co se za vlastní peníze o koníčka dostará)...

(upozornění, obsahuje prvky *ironie* a *cynismu*)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Tomu nerozumíš - má to být stroj, který poslouchá na milimetr rozkazy! (*ironie*)
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: A nebylo by jednodussi vsechny ta bestie rovnou zlikvidovat a ukazovat tak akorat pres mrize (a neprustrelne sklo?)... (*IRONIE*)
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: ...a vis co mne malinko mrzi? ja vim, ze je to ironie, ale trosicku podle me ne.. ze vsichni ostatni se ke konim chovaji strasne, krome tebe(to, ze beres za standard ostatnich rezani tyci a stajgr), coz si nemyslim, a ani si nemyslim, ze to myslis spatne, ale jak uz to mas v temer kazdem prispevku, tak je to asi neprehlednutelne.. a opravdu moc mne mrzi, co se Ti stalo, kobylu jsem nikdy nevidela, a presto jsem na tebe nekolik dni intenzivne myslela,jak mne to zasahlo... drz se a panu konovi preju brzke nalezeni vyrovnanosti, Tobe tez,)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Ne. Ne, nebyla. Kvuli spatny organizaci jsem v tom musela jet uz ze staje. Tak ctyri hodiny. DNeska se pomalu zacinam moct hejbat. Milovala jsem kazdou vterinu! A to neni ironie! Protoze NIC na svete neni epictejsi, nez se projizdet na koni nasnorena a ve zbroji. KDyz kluse, je to uzasnej zvuk. I kdyz cvala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam