• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAPANEVROPA - čeká nás konec národů v Evropě?
    LALINA
    LALINA --- ---
    naprosto polopatická a jasná analýza

    Vojenský analytik Koller: Politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ochopili-ze-v-Parizi-neprobehl-standardni-teroristicky-utok-408108
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: ono to vadi cca 90%lidi ale nejsou zvykli rěšit svoje problemy karabacema a lopatama vis? Ani na západe to většina lidi tak neresi , jsou ukolébani blahobytem a boji se protivit se agresivním aktivistům a zaprodánym politikum s jejich aparáty. Jsou taky programove zadlužení a tak si nedovoli se moc ozývat. Ale vadi jim to jsou naštvání a boji se.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Ale ty podceňuješ samočistící schopnost. V okamžiku, kdy to bude vadit tolika lidem jak tobě, tak lidi už o tom nebudou jen psát, vemou karabáče, lopaty, sekery a poženou je zpět...Válka je v našich hlavách, nikoli činech.
    LALINA
    LALINA --- ---
    Já jsem léta jezdil do Francie a tam jsem to v praxi zažil, ten rozpor je tam dost evidentní. O něco lepší situace existovala v Německu, kde byla islámská menšina přizpůsobivější, i to se však pomalu mění,“ konstatoval respektovaný umělec.
    Světově uznávaný fotograf Štreit: Muslimové se nám přizpůsobit nechtějí. Ekonomičtí migranti pracovat nechtějí, myslí jen na dávky. Když jsem fotografoval ghetta ve Francii... | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...mysli-jen-na-davky-Kdyz-jsem-fotografoval-ghetta-ve-Francii-406901
    -------------------------------------------------------------
    ano, mění se, protože je jich víc a víc, množí se rychle, jsou už němcema, můžou volit....
    znáš fenomén sté opice? o tom to je. A ještě o něčem: muslimové mají někde z Koránu doporučeno, že jsou-li jich někde 2 z deseti (tedy 20%) tak mají začít islamizovat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    například tohle je naivní blbeček, kterej si to celý představuje jako Hurvínek válku. Doslova. I jako Hurvínek vypadá. Doufám, že nikoho těma kecama nepřesvědčí.

    Bělobrádek o uprchlících: Tolerovat, ale nepodvolit se | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://domaci.eurozpravy.cz/politika/136390-belobradek-o-uprchlicich-tolerovat-ale-nepodvolit-se/

    Podle něj pak není takovým problémem odlišná víra, ale spíš odlišná kultura, která v některých případech popírá základní lidská práva. V případě příchozích muslimů bychom tedy měli být tolerantní, ale, jak zdůraznil, pouze v mezích toho, co vymezuje náš právní systém a zákony.

    I proto se nedomnívá, že by dávaly smysl plošné zákazy islámu. „Co je nezákonné, je nezákonné," řekl a dodal: „Jsme právní stát. Toho, kdo bude dělat něco v rozporu s předpisy, postihnou sankce." Jako příklad uvedl například nošení nikábu, který zahaluje celou tvář ženy a brání tak v její identifikaci. Připomněl také, že i toto je problém spíše kulturní, protože se jedná o předmuslimský zvyk, který je vyznáván jen v některých státech.

    Na druhou stranu ale uvedl, že tolerance musí fungovat oboustranně a nelze se proto podvolit tlaku muslimů, kteří vyžadují například odstranění reklam s prasaty či vánočních ozdob.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Předně: nejsme v situaci, kdy bychom měli ten komfort odlišovat kdo je kdo. díle: naopak odlišovat islám jako náboženství a jako kulturu je čirá hovadina a vede ho k tomu strach, že se lidi obrátí nejen proti islámu, ale proti všem náboženstvím. Čili jakési osobní zájmy(?)

    Toho, kdo bude dělat něco v rozporu s předpisy, postihnou sankce - naprosto šílený nesmysl v momentě, kdy muslové budou porušovat naše pravdila hromadně. Nezvládají to ani Nemci a Frantové se svými zkušenostmi, ale tenhle truhlík si myslí, že my to zvládneme... velký prd. Nejen že to nezvládneme početně, ale ani lidsky. V přímém střetu vítězí ten, kdo se nebojí riskovat, kdo umí zacházet s mačetou a nožem, kdo se nerozpakuje je používat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: a ty zase přád nechápeš, že operuješ s pojmama, který patří do naší civilizace, ale ne do arabské a že jde o invazi, tedy válku a v té se útočník neptá, jaká má pravidla ten, koho jde obsadit. On ví, že ta pravdila nebude moci obhájit a ví, že on sám tam zavede svoje, tak jaképak ohledy.
    Asi ti neušlo vyhrožování Jemenu, že musíme uznat jednu z vlád (mají jich asi 15:)) jinak že sem pošle "uprchlíky". Asi ti neušla zpráva nějakého německého potentáta, že "pokud dojde k masivnějšímu nerespektování zákona, nejsou s to zabezpečit běžný chod země.
    My jsme ve válce, ale jelikož je to fakt hnusný pomyšlení, pořád se někdo snaží věřit tomu, že nejsme.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: pořád nechápeš LALI, že mezi stěhováním (být občan dané země) a statusem uprchlíka je rozdíl.
    Lali co teda navrhuješ ? Zastřelit je ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: takže je sem budeme stěhovat, aby jich bylo vic?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: je je jich pořád málo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: proč sdi nemyslíš, že začnou musulmani terorizovat domorodé obyvatelstvo? Copak to, co už TEĎ dělají, ti nestačí? A když jich bude víc, bude to horší a horší, oni se chovají podle toho, kolik jich zrovna je, mají na to i pravidla. A samozřejmě že čím víc jich je, tím jsou odvážnější, jistější a tvrdší.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    GROBENIUS: přečetl jsem to. částečně souhlasím, ale pořád se nemohu ubránit pocitu, že autor nepochopil zásadní rozdíl mezi uprchlíkem, který se chce vrátit odkud přišel a člověkem, který chce rozvracet západní společnost.
    Uvědomme si jednu skutečnost. Jak to bylo ve 33 třetím v Německu ? Začaly pogromy. židi se stěhovali pryč. Takže jakmile začnou musulmáni terorizovat domorodé obyvatelstvo (což si ale nemyslím), okamžitě přijde protireakce.
    řešení vidím v rozšíření evropského perimetru. Nestačí jen chránit šengen, musíme vytvořit vnější hranice vojenské, které bude hlídat evropská armáda. Samotný šengen pak už pohlídá policie a celníci.



    LALINA
    LALINA --- ---
    Je to Hálek, já vím, ale i z téhle strany je třeba se na to podívat

    Migrantský seriál v nových kulisách: Tady bude Ruhe! Krást v Rakousku povoleno. Konec Vánoc i Mikuláše - dráždil muslimy. Vláda nás podvádí. Postaví se jí někdo? | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...e-drazdil-muslimy-vlada-nas-podvadi-postavi-se-ji-nekdo.htm
    LALINA
    LALINA --- ---
    GLADILAF: ano, souhlasím s podotekem, že materiální překážky asi nejsou tak zásadní, jako překážky mentální, psychické a těch je dnes myslím více než dřív a asi i více než v chudých zemích třetího sveta :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    GLADILAF: díky, mám v práci browser z roku raz dva a prostě některé báječné funkce nyxu nezvládá:))

    inu ano, máš pravdu, je to hodně složité a proto se taky věci nedějí tak, jak si je vizionáři vysní.... rozhodně ne přesně tak:))

    ohledně množení: vidím tam nejen lenost, ale i obavy.... mladí lidé mají snad ještě těžší startovní podmínky než měli za totáče. Jsou tu hypotéky, jsou tu exekutoři, jsou tu firmy, kteří tě vyždímají za pár korun a potom zahodí... není ani ta nejzákladnější jistota nebo důvěra, že ten podnik dopadne dobře...není jistota v partnerovi, vidíme upadající škoský systém, hrozí nám český bernavernet...to jsou mocní strašáci. A jsou tu svody, které dřív nebyly, možnosti jak trávit volný čas v zábavě a bez zodpovědnosti. To jsou důvody...lenost je jenom jedna z mnoha a není ani nejčastější.
    Nevidím řešení v podpoře rodin generujících nepřizpůsobivé jedince, adepty na sociální dávky odmalička až do hrobu. Tudy cesta nevede.
    LALINA
    LALINA --- ---
    GLADOLAF: a jak to vidíš ty teď ? klidně to řekni :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKINE: nemyslím si, že je jisté, že zmizí voda a miliony lidí sem půjdou za vodou... tohle je zrovna věc, která mi absolutně nerezonuje s jakýmkoli střípkem mého poznání. Přestože pan Cílek v tom má jasno a mnoho vědců též.
    A nemyslím si, že to bude něco, před co budu postavená já (ačkoli věci se ted dějí mnohem rychleji, než jsem i jako pesimista odhadovala:(
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: lidi, kteří tohle říkají - a hlavně se podle toho chovají- zapříčiní naši zkázu...zůstaneme sedět na zadku a na ty naše klídky a cigárka pojdeme. A neříkej mi, že to bude škoda:/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: to je malinký plamínek Lali, tak na zapálení dalšího cigára.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam