• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    FANFAN: to bylo boží, škoda, že jsem se k tomu dostal až teď :D

Co říkáte na mladýho?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEMUR: dala bych nejradši 4 palec nahoru :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LEMUR: tohle a mrkající D pravym okem při otázce "Co je podle Vás štěstí?" asi půjde do záhlaví týhle diskuze, jinak to nevidim
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    "M V pokerface"

:))))))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    teda... ale Orionovi velkej respekt za tu otevřenost v tomhle rozhovoru.......... změnilo to můj názor na něj

http://video.aktualne.cz/...-soucast-meho-zivota-musel-jsem-se-u/r~b60bd7927ef511e5a896002590604f2e/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ad nejhustší zážitek........

product placement red bullu, zaplacená věc
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    _PLASA_: video dneska nestihnu, ale z principu prostě celostní přístup. Tčm, bodypesso, atp. Asi bude mít paní integrační výcvik.

Ten posun je prostě v linii sledovanosti. Mě to připomíná kult osobnosti. Imho si prostě připravují podmínky pro placený kanál. Neberou diváckou základnu a pak prostě nastaví placený kanál. Marketingově by to asi mohl někdo erudovany rozebrat :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    _PLASA_
    _PLASA_ --- ---
    NUSIK: Mě spíš šlo o to, jestli to z hlediska kvality jejich práce není na škodu.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    _PLASA_: ja si myslim, ze to smysl ma, pri ty kampani na startovaci, zjistili, ze to proste lidi zajima, jsou ochotni si i zaplatit, aby s nima udelali rozhovor, nebo sli behat ci na veceri, kdyz se podivas na youtube, tak co ted jede skoro nejvic jsou vlogy, takovej next level reality show, tak si proste Veselovsky natocil vlog z toho jak se proletel v akrobatickym letadle, coz se kazdymu nepodari, tak se na to alespon podiva na internetu :)
    _PLASA_
    _PLASA_ --- ---
    KETHAMINA: Zdá se mi to a nebo se DV tv teď maličko posouvá do takové osobnější roviny, ve vztahu k moderátorům? Třeba to video s Veselovským v letadle... Nejsem si uplně jistej, jakej smysl má, že se nám Veselovský svěří s tím, co je pro něj hustej zážitek.
    Jinak děkuju za rozhovor
    http://video.aktualne.cz/...mocni-je-do-nas-ale-masirovan-strach/r~7c0d6f407ef711e5a705002590604f2e/
    - tohle je pro mě hodně zajímavé téma. Není tu někdo dostatečně odborně zdatnej, kdo by k tomu třeba dokázal něco doplnit, rozporovat, podpořit?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Mě poslední dobou spíš zajímají ty témata,trochu se mi zda že moderátoři jsou nějak víc slabí než dřív

http://video.aktualne.cz/...je-dite-nova-praxe-donuti-rodice-aby/r~77c90ae47e5b11e5b286002590604f2e/

nemáte někdo nějaké starší témata Ačka, bych chtěla mít možnost si Veselovského srovnat :D
    LKA
    LKA --- ---
    Drtinova se vykrucuje hodne, naklaneni hlavy, mrkani pravym okem a flirt-usklebek zaroven.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    SPHEX: K tomu rozhovoru, kde jen zvedá obočí - imho Veselovský na mě působí, že mu tyhle názory konvenují (ne-/proti-rasistický apod.) a nechce je rozporovat (možná i s ohledem na situaci okolo). Naproti tomu třeba s Konvičkou mi připadal, že se hodně drží, aby mu na místě jednu nenatáhl, a i jinde mi několikrát připadalo, že byl fest nasranej a vést ty rozhovory se mu moc nelíbilo :D

A add Drtinová mě naopak zklamává, že ve spoustě rozhovorů s muži cítím, že tam jede klasickej model chlap pán a žena nic... bylo to vidět třeba v jednom duelu, kde se ti hosti hádali a ona jen tak přihlížela, protože ji vůbec nepslouchaly. To mi příjde jako velká bída. Veselovský oproti tomu má dost přirozenou autoritu...
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    CASTROL: add Drtinová: .. souhlas, snažím se ji spíš neposlouchat.
    Nejhorší je, jak se znovu ptá na věci, na který host právě odpověděl .. nebo dává návodný otázky "Říká se, že .."

GHOSTDOGG: .. u toho Veselovského si toho asi všímáme, protože s ním vidíme rozhovor skoro denně .. je to jeho styl:) .. furt lepší než Eben a všichni ostatní.
    Teda u těch posledních rozhovorů HARDY mně přijde hrozně pasivní, u toho dokumentaristy, který mluví o romech/imigrantech/koncetrácích se nezmohl skoro na žádnou opozici jenom zvedal obočí a dělal obličeje. (.. a to si myslím, že má ten kluk pravdu a fakt mu fandím.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    GHOSTDOGG: no tyhle uvozující větičky zní trochu umělohmotně u Veselovského, ale on je jinak vrcholem přirozenosti oproti Drtinové. Já si nemůžu pomoct, tam mi to připadá umělohmotné celé. Snažím se vždycky poslouchat obsah a odmazat to, že ona působí tak strašně křečovitě. Vám to tak nepřipadá?
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: "Já se omlouvám, ale není to prostě jenom tak, že...?"
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HARDY: mě teda irituje "já se omlouvám..."
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já to vždy vztahuji na hosta a téma, jiný přednes očekávám od politika a jiný když tam přijdou kluci z Priglu, u kterých jsem naopak rád, že dostanou možnost "pokecu".
    Mnohem víc mě spíš štve, jak Veselovský poslední čtvrt roku (?) říká v každém rozhovoru minimálně 3x slovo "prostě", on se mnohdy před tím ještě odmlčí, zamyslí a pak to "prostě" řekne s takovou energií, že to musí slyšet i Tabery někde vzadu, už mi to fakt rve uši.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam