• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    Posílejme linky na své oblíbené rozhovory, diskutujme o jejich tématech, o hostech, o moderátorech, i o všech širších souvislostech týkajících se DV TV.
    rozbalit záhlaví
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    LEMUR: Asi to co tebe, plést si historika s politologem a pak ten historik "středověkář" nemluví ani o středověku, přestože to tak nazývá. A nakonec z něj vyleze posranej sluníčkář, co neumí použít filtr.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FANFAN: já moc nepochopil, co tě na tom tak irituje - mě třeba předevšim to, že se D. ptá historika na to, proč arabský migranti znásilňujou evropský ženy.... wtf? :))
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    právě.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FANFAN: ale renesance a humanismus nemaj se středověkem nic společnýho, btw... krom toho, že renesance svym způsobem středověk ukončila... eh?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FANFAN: Prej Izabela Kastilská.... Pyčo s tou začal novověk.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    http://video.aktualne.cz/...veni-zen-svobodnejsi-nez-v-islamu-tv/r~88f386d4bae011e59c4a002590604f2e/
    Ženy byly ve středověku svobodnější, než jsou v islámu, tvrdí historik

Co? Manufaktury ve středověku?
    Ví co je Renesance, Humanismus? A kdy vlastně ten středověk skončil? Dochodil aspoň 9 tříd? A vo mu de? Ten mi sere, mele mele.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nehledě na obsah rozhovoru - přijde mi, že Stropnický chudák zestárl za ty 2 roky tak o 5 .... :-/

až budu někdy chtít vstoupit do politiky, prosím - rozmluvte mi to

http://video.aktualne.cz/...-utocich-musi-rict-ze-je-potreba-odl/r~a945a694b9f811e5a0ca0025900fea04/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Já sice Adblock mám a využívám, nicméně na webech, které jsou mi sympatické (mimo jiné právě DV-TV), ho mám trvale vypnutý. Mimochodem, některé stránky to mají udělané tak, že bez vypnutí Adblock si video ani nepřehrajete, což tedy ovšem není případ DV-TV..
    LKA
    LKA --- ---
    MIKEFINDER: Zalezi na cem koukas, na tabletu bez reklam (mimo ty na watermarky na zacatku/konci).
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    LKA: No já dvtv dlouho nesledoval (jak to začínalo, potom dlouhá pauza a až teď si občas něco pustím), ale jak píše níže Kethamina, tak adblocker je asi řešení.
    LKA
    LKA --- ---
    MIKEFINDER: Nejsem si jisty, ale na PC reklamy v prubehu byly i driv, koukam vetsinou bokem na tabletu a tam stale bez reklam.
    KETHAMINA: taky sem si vsiml. Tohle byla jedna z otazek v dobe sbirky na kickstarteru tusim. Jestli jsou divaci ochotni platit za obsah, nebo ne. Nebo jenom premiovy obsah. Myslim, ze casem rozsiri nabidku o placene veci (reportaze z terenu, po republice, prenosy atd.).
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MIKEFINDER: já mám adblocker, reklamu nevidím. Ale u pár lidí doma jsem to zažila už v prosinci.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    KETHAMINA: Já se díval včera a co mě nepříjemně překvapilo byly reklamy přerušující rozhovory, to dřív také nebylo, nebo ano? Ale chápu to, média jsou o prodeji inzerce, pokud je nefinancuje něco jiného.
    HARDY
    HARDY --- ---
    http://video.aktualne.cz/...-statisice-mesicne-cesi-se-chteji-se/r~ca8773d0b60811e58dc0002590604f2e/

Tak tohle je fakt bomba, MV poněkud nezvládl přípravu a Anastasov si rozhovor vedl sám :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já jsem teda včera sjížděla některý ty hodinový díly - ala výběr a trochu jsem čekala, že prostříhají nějaký líbovky. A teda nic.

Všimli jste si, že od ledna jsou v úvodu a na konci sponzoři? Jsem zvědavá, jestli to brzo nebude placenej kanál.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LOPIK: hele, ono se to totiž stalo už podruhý... něco podobnýho... ale minule jsme byli 2 s (bývalou) přítelkyní, oba oblečený zrovna celý v černym, a s těmahle dvěma černejma psama, a já něco hrozně zaujatě s velkou gestikulací nahlas vyprávěl... a pak jsme se shodli, že si nás nějak moc prohlížela.... podle mě máš pravdu, ale nebyl to teda příjemnej pocit... o_O NO NIC ! zapomeňte na to, jen jsem se musel podělit o dnešní čerstvej zážitek ... vzdáleně k tématu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEMUR: Jestli si tě jen neprohlížela zvědavým pohledem dokumentaristy.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a dneska Třeštíková.. bydlí dva bloky ode mě a dneska dopoledne kolem 11 jsem ji potkal... měla na sobě stejný černý oblečení na první pohled, stejný co má v tom rozhovoru... možná šla zrovna z něj...? nevim, jak dlouho dopředu to předtáčej....
    ale každopádně jsem táhl dva černý psy a zrovna jsem byl otočenej k nim a šel pozpátku a něco jim říkal, a když jsem se otočil dopředu, přišlo mi, že na mě hrozně divně kouká už nějakou chvíli - se zaseklou tváří na mě a při přecházení silnice....
    až jsem se (a to nepřehánim) trochu lekl, tak jsem aspoň pokynul hlavou jakože na náznak pozdravu, protože se občas potkáváme, a radši zabočil do postranní ulice
    normálně jsem z ní měl děsnej respekt až skoro strach, z toho upřenýho pohledu :)) jestli ji někdo znáte osobně, prosím vysvětlete..)

(a sorry za blog post, nemohl jsem si pomoct)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mně se třeba teď moc líbil tenhle rozhovor - protože ten chlapík se mi zdá upřímnej a že hlavní ví, o čem mluví... ale samozřejmě co já vim - je z byznysu, takže bezesporu sleduje nějaký vlastní zájmy
    http://video.aktualne.cz/...mimo-realitu-je-to-byznys-normy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/

ale i tenhle, ač to téma už mi dávno prolezlo celym krkem a vlastně mě moc nezajímá
    http://video.aktualne.cz/...-zvysi-intenzitu-teroristickych-utok/r~5802c1aeb3d111e59772002590604f2e/
    LKA
    LKA --- ---
    ALI: Tak asi promin:) Ten rozhovor sem poslouchal na pul ucha, DD vetsinou nejak filtruju a vnimam spis hosta. Pustil jsem si to jeste jednou abych pochopil o cem pises a nedopadlo to lip.
    ALI
    ALI --- ---
    LKA: mozna me spatne chapes; me nejde o tu pani a o jeji nazory, naopak na dvtv me bavi, kdyz tema (nebo clovek), ktery mi treba neni blizky, mi naopak otevre a zaujme. slo mi o to, jak to dd vedla.
    ze by nejaky tema pro nkoho nemelo bejt urceny, dobre no .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam