• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    Posílejme linky na své oblíbené rozhovory, diskutujme o jejich tématech, o hostech, o moderátorech, i o všech širších souvislostech týkajících se DV TV.
    rozbalit záhlaví
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    FANFAN FANFAN SALUSA_SECUNDUS: podle mě odpovídá dobře, ale ty otázky a komentáře od Drtinové jsou úplně mimo a zavádějící, stejně jako ten nadpis je jasný clicbait .. lepší by bylo, "Jsme extrémně xenofóbní a to už od středověku" :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    FANFAN: pan Nodl je odbornik na pozdni stredovek, viz google: http://cms.flu.cas.cz/cz/o-nas/lide/odborni-pracovnici/martin-nodl.html .. takze me tam ty manufaktury a Izabela Kastilska stimuje..

dyk se tam snazi akorat dobrat tomu, co je na tom, kdyz se rekne "tohle je jako ve stredoveku"..

nevim, podle me to chce jenom trosku nadhled..
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    LEMUR: Asi to co tebe, plést si historika s politologem a pak ten historik "středověkář" nemluví ani o středověku, přestože to tak nazývá. A nakonec z něj vyleze posranej sluníčkář, co neumí použít filtr.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    vždyť je to uplně mimo mísu celý ... o_O

já bejt na jeho místě, tak jí na to vůbec neodpovídám, protože bych to bral jako neprofesionální
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FANFAN: já moc nepochopil, co tě na tom tak irituje - mě třeba předevšim to, že se D. ptá historika na to, proč arabský migranti znásilňujou evropský ženy.... wtf? :))
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    právě.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    FANFAN: ale renesance a humanismus nemaj se středověkem nic společnýho, btw... krom toho, že renesance svym způsobem středověk ukončila... eh?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FANFAN: Prej Izabela Kastilská.... Pyčo s tou začal novověk.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    http://video.aktualne.cz/...veni-zen-svobodnejsi-nez-v-islamu-tv/r~88f386d4bae011e59c4a002590604f2e/
    Ženy byly ve středověku svobodnější, než jsou v islámu, tvrdí historik

Co? Manufaktury ve středověku?
    Ví co je Renesance, Humanismus? A kdy vlastně ten středověk skončil? Dochodil aspoň 9 tříd? A vo mu de? Ten mi sere, mele mele.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nehledě na obsah rozhovoru - přijde mi, že Stropnický chudák zestárl za ty 2 roky tak o 5 .... :-/

až budu někdy chtít vstoupit do politiky, prosím - rozmluvte mi to

http://video.aktualne.cz/...-utocich-musi-rict-ze-je-potreba-odl/r~a945a694b9f811e5a0ca0025900fea04/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Já sice Adblock mám a využívám, nicméně na webech, které jsou mi sympatické (mimo jiné právě DV-TV), ho mám trvale vypnutý. Mimochodem, některé stránky to mají udělané tak, že bez vypnutí Adblock si video ani nepřehrajete, což tedy ovšem není případ DV-TV..
    LKA
    LKA --- ---
    MIKEFINDER: Zalezi na cem koukas, na tabletu bez reklam (mimo ty na watermarky na zacatku/konci).
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    LKA: No já dvtv dlouho nesledoval (jak to začínalo, potom dlouhá pauza a až teď si občas něco pustím), ale jak píše níže Kethamina, tak adblocker je asi řešení.
    LKA
    LKA --- ---
    MIKEFINDER: Nejsem si jisty, ale na PC reklamy v prubehu byly i driv, koukam vetsinou bokem na tabletu a tam stale bez reklam.
    KETHAMINA: taky sem si vsiml. Tohle byla jedna z otazek v dobe sbirky na kickstarteru tusim. Jestli jsou divaci ochotni platit za obsah, nebo ne. Nebo jenom premiovy obsah. Myslim, ze casem rozsiri nabidku o placene veci (reportaze z terenu, po republice, prenosy atd.).
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MIKEFINDER: já mám adblocker, reklamu nevidím. Ale u pár lidí doma jsem to zažila už v prosinci.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    KETHAMINA: Já se díval včera a co mě nepříjemně překvapilo byly reklamy přerušující rozhovory, to dřív také nebylo, nebo ano? Ale chápu to, média jsou o prodeji inzerce, pokud je nefinancuje něco jiného.
    HARDY
    HARDY --- ---
    http://video.aktualne.cz/...-statisice-mesicne-cesi-se-chteji-se/r~ca8773d0b60811e58dc0002590604f2e/

Tak tohle je fakt bomba, MV poněkud nezvládl přípravu a Anastasov si rozhovor vedl sám :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já jsem teda včera sjížděla některý ty hodinový díly - ala výběr a trochu jsem čekala, že prostříhají nějaký líbovky. A teda nic.

Všimli jste si, že od ledna jsou v úvodu a na konci sponzoři? Jsem zvědavá, jestli to brzo nebude placenej kanál.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LOPIK: hele, ono se to totiž stalo už podruhý... něco podobnýho... ale minule jsme byli 2 s (bývalou) přítelkyní, oba oblečený zrovna celý v černym, a s těmahle dvěma černejma psama, a já něco hrozně zaujatě s velkou gestikulací nahlas vyprávěl... a pak jsme se shodli, že si nás nějak moc prohlížela.... podle mě máš pravdu, ale nebyl to teda příjemnej pocit... o_O NO NIC ! zapomeňte na to, jen jsem se musel podělit o dnešní čerstvej zážitek ... vzdáleně k tématu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEMUR: Jestli si tě jen neprohlížela zvědavým pohledem dokumentaristy.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a dneska Třeštíková.. bydlí dva bloky ode mě a dneska dopoledne kolem 11 jsem ji potkal... měla na sobě stejný černý oblečení na první pohled, stejný co má v tom rozhovoru... možná šla zrovna z něj...? nevim, jak dlouho dopředu to předtáčej....
    ale každopádně jsem táhl dva černý psy a zrovna jsem byl otočenej k nim a šel pozpátku a něco jim říkal, a když jsem se otočil dopředu, přišlo mi, že na mě hrozně divně kouká už nějakou chvíli - se zaseklou tváří na mě a při přecházení silnice....
    až jsem se (a to nepřehánim) trochu lekl, tak jsem aspoň pokynul hlavou jakože na náznak pozdravu, protože se občas potkáváme, a radši zabočil do postranní ulice
    normálně jsem z ní měl děsnej respekt až skoro strach, z toho upřenýho pohledu :)) jestli ji někdo znáte osobně, prosím vysvětlete..)

(a sorry za blog post, nemohl jsem si pomoct)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    mně se třeba teď moc líbil tenhle rozhovor - protože ten chlapík se mi zdá upřímnej a že hlavní ví, o čem mluví... ale samozřejmě co já vim - je z byznysu, takže bezesporu sleduje nějaký vlastní zájmy
    http://video.aktualne.cz/...mimo-realitu-je-to-byznys-normy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/

ale i tenhle, ač to téma už mi dávno prolezlo celym krkem a vlastně mě moc nezajímá
    http://video.aktualne.cz/...-zvysi-intenzitu-teroristickych-utok/r~5802c1aeb3d111e59772002590604f2e/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam