• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Dlouho jsem na DVTV dlabal; dnes jsem si nicméně dal pár rozhovorů při cvičení:

R. Záruba: Na můj vkus se až příliš řešily finance a sponzoring. Uvítal bych větší plochu pro kvalitu komentátorů, jejich srovnání se zahraničními apod., o což se jen tak otřeli. Ale i navzdory tomu celkem zajímavé informace. 3/5

P. Kolář: Věcný komentář od člověka, který dané problematice rozumí. Žádná zbytečná vata. 4,5/5

J. David: Skvělý rozhovor, který se dotýkal nejen uměleckého života, ale také toho soukromého (ne bulvárně, ale ve vztahu k tomu uměleckému). Jak je v této diskusi Drtinová často kritizována za vedení rozhovorů, tak v tomto případě myslím odvedla výbornou práci. 5/5

Daniel alias Tonda Blaník: Nikterak zvlášť mě tento rozhovor nezaujal. Možná i díky tomu, že Kancelář Blaník pravidelně nesleduju. Pro mne nic moc přínosného. (Špatné/nezajímavé otázky Drtinové?) 2,5/5
    LKA
    LKA --- ---
    LEMUR: taky nevim, zvlast po tvem komentu. V uvodu jako nevyraznej tunta, pozdeji v kontextu spis lidskej v rovine jeho vztahu s univerzitou nez celkove Ruskem/Putinem (to oceneni spis jako vedlejsi nezamerny bonus). Veselovsky mi naopak prisel dost mirnej, nektere veci mohl rozbit vic. Prisel mi jako hodne hodne umirnena Semelova, s naznaky relativni pricetnosti. Hodne myslenek mel taknejak divne/jinak posunutych do roviny, ze kterych sem se jezil. Kdyz ho poslouchas, fajn, milej, rozumnej, nedemagogickej, ale kdyz ti na pozadi docvakavaji sirsi souvislosti toho o cem mluvi, ve vysledku WTF.
    Priklad: jeho obhajoba spojeni Evropy s Ruskem fajn myslenka, zni to pekne ..ale nerealne, protoze Rusko se chova tak jak se chova, a to maslo na hlave ma podle meho spis Rusko (agresivni, nepratelsky, dominantni, nevypocitatelny, ..). Spis by me zajimalo, jestli pro to dela on neco v Rusku, pro "vyssi smysl a dobro", nebo jenom v Evrope ve prospech Ruska.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    opět jednou nevim, co si z toho mam vzít a co si o tom pořádně myslet - každopádně komanč mi přijde hodně zkušenej a inteligentní a že ten rozhovor ustál dobře a nenechal se snad ani jednou nachytat, přesto že do něj šel V. poměrně ostře ... je to asi profík ve svym oboru - jinak by ostatně nedostal tu medaili od Putina, žejo ....
    http://video.aktualne.cz/...em-dostal-za-podporu-pratelstvi-s-ru/r~f40aa02ecc2e11e5a8d7002590604f2e/

(jinak - nechci říct, že doporučuju tenhle rozhovor pro jeho info hodnotu - jen že musim dát určitej kredit hostovi, co nebyl zrovna ve výhodný pozici a vyšel z toho v mejch očích dobře)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    R. Zaruba je dobrej.
    ALI
    ALI --- ---
    SKATEMURAI: v posledni dobe za me jedine vavra a belohradsky, jinak ztrata casu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Kroupa: Dalíka poslala do vězení Topolánkova výpověď, na začátku policie nechtěla kauzu vůbec řešit

http://video.aktualne.cz/...-vezeni-topolankova-vypoved-na-zacat/r~ccbdf62aca8e11e5819a002590604f2e/
    FREELA
    FREELA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja si to dal teprve vcera po Ctvrtnickovi a nechapal jsem, naprosto super!
    IKI
    IKI --- ---
    http://video.aktualne.cz/...-kulicek-musi-mit-zeny-dobry-pocit-u/r~f7e3ab28cb6b11e593630025900fea04/

Zdá se mi to, nebo tu Otázku několikrát spolknul?
    Normálně vidim nad jeho hlavou bublinu, kdykoli si Anička poposedne :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    jj chtelo by to pozvat znova Laca Decziho!

// mimochodem nedavno s nim byl i rozhovor v Reflexu tusim a bylo to uplne super cteni, kdyz clovek predtim videl ten rozhovor s Veselovskym.. lidi na me koukali, proc se smeju na cely kolo :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Paroubek, herečka Lidy Baarové... Hrozný

Dřív jsem ty videa alespoň dokoukala, teď mi to posledních 14 dni spíš nejde :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Soudní znalec trvá na svém: Sestra z Rumburku je vinna, proti Kramnému chybí důkazy, soudy pochybily

http://video.aktualne.cz/...vem-sestra-z-rumburku-je-vinna-proti/r~7db13e00c90f11e5a457002590604f2e/
    ALI
    ALI --- ---
    ted to nema zadnou souvislost s predchozima hostama. pro me je ale videt posun od opravdu zajimavejch rozhovoru; jako byl tenhle http://video.aktualne.cz/...je-to-jejich-prace-rika-karel-randak/r~ba5bc046809011e497f0002590604f2e/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    LEMUR: já z něj cítím , že by chtěl spoustu věcí říct na plnou hubu ,ale celkem dost se krotí :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    GONZA223: Tonda super, ale D. to prostě občas hrozně zazdívá.......... o_O
    ALI
    ALI --- ---
    LKA: bohuzel mas pravdu
    LKA
    LKA --- ---
    ALI: mě z toho teda hůř vychází Menzel. Plácá, neví, někdo mu řekl. Ale ve výsledku se každý baví o něčem jiném?.. Otázka proč zrovna tihle dva proti sobě.
    ALI
    ALI --- ---
    jenom poznamka k duelu menzel vs reditel nfa. uprimne tomu sporu moc nerozumim; prestoze ja jsem tem *odbornik*, kteryho tam zminujou oba. menzel se chova jako starej oldskuler, kterej se odvolava na kameramany, nicmene nevi, o cem mluvi – a sam to priznava. pan reditel se obhajuje, ale zaroven se popira (cti udelali jsme sracky, ale stojime si za tim).
    mno...
    menzel moc technicky nevi; ale to ani nema/nemusi vedet
    pan reditel jakoze vi technicky a stoji za svyma lidma (plusicek), ale nechape, o cem mluvi tvurci (v tomto pripade menzel, kterej je mimo).

takze vysledek je uplne nahovno. pritom by stacilo se sejit a promuvit si. howgh.
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    Gruber: Zavřít Evropu kvůli uprchlíkům? Pak si zvykněme na vyplavování stovek mrtvých těl na plážích
    http://video.aktualne.cz/...li-uprchlikum-pak-si-zvykneme-na-vyp/r~50e46efcc68e11e5ae64002590604f2e/
    jako teda žádný duel, Prouza souhlasí se vším čemu by měl oponovat .. ale je to překvapivě příčetný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam