• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Hušák: Evropská unie musí být zničena, nechci Německo v čele Evropy.
    http://video.aktualne.cz/...-rozbredle-typy-kterym-jde-pouze-o-p/r~39ca3b6481a711e68d00002590604f2e/

Tak ten je hustej :-) Blb jak poleno.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SN0008102070570: doufam ze to nevycvaknes :) asi nejlepsi rozhovor v DVTV, a dneska (nebo teda vcera) Sverak! jdu na nej..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    Přílišná moc USA se mi jevila nebezpečná, Američané potlačovali svobodu jiných zemí. Vycvičili zabijáky, kteří pak likvidovali opozici, v Guatemale se dá mluvit o genocidě, říká Karel Köcher, sovětský agent, který byl taky zaměstnancem CIA. DVTV poprvé potvrdil, že z ní vynesl řadu podle něj podstatných informací, třeba změnu nukleární doktríny, podle které se USA připravovaly na tříměsíční nukleární válku, nebo detaily o verbování ruských diplomatů v Americe. Tvrdí přitom, že i přes tvrdý nátlak nikoho neudal a měl kvůli tomu velké konflikty s komunistickými pohlaváry a že má silné morální zásady. Připouští ale, že předával informace i CIA. Musel prý pro úspěch prokázat platné služby.

http://video.aktualne.cz/...mace-o-jadernem-konfliktu-usa-chtely/r~162709687f6c11e6a77e002590604f2e/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    KETHAMINA: A divíš se mu? Já bejt na základce, mam toho pána uplně na salámu a spíš vymejšlim, jak si z něj udělat prdel... Tyhle debaty vůbec postrádaj smysl podle mě, takže pán z mýho pohledu jen velmi velmi rozumně volí variantu dále neplejtvat svým časem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEMUR: škoda, jak je znechuceny z mládeže a že s nimi nechce dál absolvovat debaty. Vnímám to taky jako slušný selhání učitelů, který třídu na podobný setkání vůbec nepripravi.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KUBLAJ: jo, hned jsem podepsal kromerizskou vyzvu :)
    ALI
    ALI --- ---
    LEMUR: jo, tohle a arch vader dobry
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jinak si nemůžu pomoct, ale po nějaký takový plonkový době mi přijde, že se úroveň rozhovorů (a hlavně hostů) docela zvedla.. ale možná je to jen pocit
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LKA
    LKA --- ---
    KETHAMINA: poslouchal jsem to sice na pul ucha jako kulisu, ale pro jistotu dvakrat. Fakt kandiduje za spravnou stranu. Jendiny pro zasmani, nebo WTF: jak chce ucit deti lasku k vlasti.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Viděl jste někdo tu Vitaskovou? Dost rychle jsem to proklikala, děsně mi leze na nervy, ape zajímalo by mě jestli alespoň jednou říká něco dost k zasmání.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    SPHEX: to mi delalo par mesicu (cca kveten, cerven), ale uz je to OK. Asi nejaky posledni update chrome.
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    btw.: máte také stejný problém? v Chrome se mi nedaří dostat k části za reklamou jakmile ji přeskočím (nebo nechám skončit), spustí se video od úplného začátku. (nemám žádný add block atd.)
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    Prolomit vlny: Obrozenecký duch novinářského maloměsta | Prolomit vlny
    http://www.rozhlas.cz/...vlny/_zprava/prolomit-vlny-obrozenecky-duch-novinarskeho-malomesta--1643527
    --bohužel souhlas s článkem, posledních pár rozhovorů, které jsem si pustil, jsem zase po pár minutách vypnul (a to preventivně vyřazuju ty s Drtinovou).
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    PATEJL: sexy mozek a zajima se o matiku.... uf uf :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam