• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    AKAM
    AKAM --- ---
    Tady toho je taky spousta:

Unitasker Wednesday Archives - Unclutterer
    https://unclutterer.com/category/unitasker-wednesday/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TSOH: to asi nepujde, podle toho jak byl klub charakterizován je zbytečný ABSOLUTNĚ všechno, ale rád se budu koukat, jak jsme jako lidstvo pokročili a co všechno už nepotřebujeme :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V domácích potřebách by se toho našlo...
    Kráječ na jahody
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já bych to viděla jako věci, které LEHCE jdou nahradit něčím jinačím, bežně používaným. A člověšk si tím nezasírá domácnost.
    to ta zástěra je na dvěstě procent. Když už se někdo stydí, může dítěti na hlavu hodit látkovou plínu nebo šátek nebo svetr, kdy na to přijde.
    Selfie tyč jde nahradit rukou.
    obal na banán.. no, tak buď trochu zhnědně, nebo se překrojí a dá do krabičky na svačinu. Pokud teda někdo není cimprlich a navíc si dá práci najít banán, co se tam vejde tak akorát
    Chránič na Banány
    http://www.mentalita.cz/Obal-na-Banany-d14533.htm?tab=description
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TSOH:
    ano vkladam. a je to relativni jako vsechno... Dobry sluha ale zly pan... A tycku nemam. Jen si dokazu predstavit, ze to pouziti muze byt i rozumne...
    TSOH
    TSOH --- ---
    KOC256: vkládáš sem tedy Facebook ?
    (muj osobni nazor k tvemu dotazu - mira zbytečnosti Fb je na zpusobu jeho uživani danym uživatelem - muže byt přinosem a může byt zbytečný..)
    KOC256: jsem taky zažitkovy fotograf a po pravě řečeno mě nikdy nenapadlo sam sebe fotit na nějakém kopci (udělám si panorama, a když už bych toužil po své fotce tak si fotak položim na samospoušť a nebudu sebou do kopcu nosti nejake blbosti navic...
    a nebo klasika ale pokud lezes po skalach se selfie tyčkou tak si to klidně dávej...
    ADAMIRA: a můžeš klidně dál vkládat příspěvky produktů. které ti připadaji zbytečné....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TSOH:
    k té tyčce ještě... Většina lidí stejně jako FCB ji neumí používat střídmě... ale já jako zážitkový fotograf se chci třeba vyfotit, že jsem vylezl na nějakou horu (s širším pohledme do krajiny a mnou na popředí), nebo na nějakou skálu, kde jsem stále přivázán na laně... či umělecky z nějakého úhlu... ty selfie bez toho opravdu nic moc... Jako památka ne jako narcismus... Takže i toto je super pomůcka, když ji člověk nebude používat připitoměle...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TSOH:
    FaceBook?

Je to zbytečné. Dle studií je člověk bez něho šťastnější. Je to žrout času, ... a stejně juako selfie tyčku ho spousty lidí chce... :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TSOH: "každej to má v hlavě hozený jinak... " - a třikrát hurá nakonec :-)))

A jsme u toho - fotí se jenom narcisové, s holkou na dovolený tě může vyfotit žirafa a proč by na něco dělali pomůcky, když už jsem viděl dost ženskejch, který umět kojit šikovně :-)

Jak jsem psal, pokud to bereš takhle tak ok - hlavně odborně :)

Jako zbytečnost mi příjdou navigace, mapu má dneska každej a viděl jsem i řídit lidi tak šikovně, že sledovali cestu a u toho koukali na mapu. :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    ADAMIRA: každej to má v hlavě hozený jinak... ale pořád si myslim, že to dost lidí vidí podobně. Selfie tyčka, aby někdo fotil sám sebe z určitý dálky jak píšeš je z mého poheldu vhodná tak leda pro nějaké narcisy... viděl jsem spoustu ženskejch kojit na veřejnosti tak šikovně, že žádnou zástěru skutečně nepotřebovali ... atd atd...
    KOC256: normalniho a pritiom zbytecneho ? take me nic nenapada... (škrabka na banány by byla ok ? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMIRA:
    v podstate i takto jsem to myslel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi jsem od tohoto auditka cekal neco jineho. nez to ze se budeme predbihat kdo najde vetsi blbost. Cekal jsem spise ze se tu ukaze neco normalniho a pritiom zbytecneho (priklad sam nemam, proto jsem ji bookl, abych zjistil co to muze byt no :))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TSOH: Ano ale to je o lidský preferenci, selfie tyčka tě vyfotí z určitý dálky bez pomoci další osoby, kojicí zastěra pomůže ženám co chtějí kojit na veřejnosti a jsou stydlivé - ani jedna z těch věcí není rozhodně naprosto zbytečná. Ty si říkáš že ani jednu věc nikdy nepotřebuješ, tak je pro tebe zbytečná - pokud je to nastavený takhle, tak to potom samozřejmě OK, ale obávám se že se to strhne v v rádoby seniorskou plácanici "co to ty děcka dneska potřebujou, já když jsem byl mladej (v roce 2010) tak jsme tyhle věci vůbec nepotřebovali - táta nás před spaním rozpůlil a uložil do ešusu a bylo to" - popř rebelující: "no jo, produkty microsoftu jsou nanic (proto je na světě nikdo nepoužívá, žeano)".

Nicméně potom bych zapochyboval nad "odborností" týhle diskuze (je braná jako odborná) a tak vůbec nad jejím smyslem.

Ale na druhou stranu, je to jenom tvoje věc :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    EUCHENIE: to vidim prvně... fakt solidní blbost... :)
    ADAMIRA: no nevim zda boj proti modernismům jak píšeš je zrovna to o čem by se zde mělo jednat... je spousta moderních věcí, které mají smysl... v rámci diskuze by se mělo jednat o produkty, které jsou vskutku zcela zbytečné... je až s podivem co se vyrábí za blbosti a ještě víc se člověk diví, že si je někdo koupí... zmiňovaný defibrilátor je řekl bych zcela mimo mísu v rámci této diskuze... (ale pokud máš takový úhel pohledu tak ti to nikdo samozřejmě nebere...)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EUCHENIE: MĚ třeba může (a nemusí) ne? Point je v tom, že si pod zbytečnými produkty představim něco jinýho než tenhle "boj proti modernismům" - spíš otevírání diskuze :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ADAMIRA: výrobek, který může někoho oživit, ti přijde zbytečný? nebo zachránit
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak pokud je definice "výrobek který MI příjde zbytečný" tak sem někdo může napsat třeba i defibrilátor žejo :/
    TSOH
    TSOH --- ---
    WRYKOLAKAS: tak dame normalni.. :)
    590 Kč

Selfie tyč kabel Neon green | Selfie.cz – kvalitní selfie tyče
    http://www.selfie.cz/products/detail/13/neon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam