• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    LUCKERCZ: my máme kocoura - ten má víc využití
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    EUCHENIE: To mame doma a zbytecne to neni ;)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    EUCHENIE: to je nahodou vyborny!.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EUCHENIE: Kolegyně by to využila. Momentálně používá k odstraňování těch velkých pokoutníků mě, ale když mám přijít na službu až za 5 hodin, tak je to trošku náročnější :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ARCHIMEDES: Jen o něco méně strašidelné než tohle:
    Would you sleep in this earthquake-proof bed?
    https://www.youtube.com/watch?v=jmtlwpNn3ms
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TAPINA: a v jakym stavu to je ted?
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Když si vezmu, jak spím, pod čím atd... :)
    Finally, a smart bed that makes itself in the morning| Interesting Engineering
    http://interestingengineering.com/finally-a-smart-bed-that-makes-itself-in-the-morning/
    MHO
    MHO --- ---
    Munice určená k likvidaci zombií.

Hornady Zombie Max Ammo 45 ACP 185 Grain Z-Max Flex Tip eXpanding Box
    http://www.midwayusa.com/...ombie-max-ammunition-45-acp-185-grain-z-max-flex-tip-expanding-box-of-20
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    STARE_CASY: To mi připomíná, jak si můj muž hrál s camerou obscurou. Nejdřív si vyrobil jen dírkovou komoru z krabičky od něčeho. Pak vymýšlel, jak k tomu přidělat dálkovou spoušť, něco, za co se z dálky zatáhne a ono to převodem otevře a zavře krytku dírky. Když meditoval nad tím, jestli by tam nešla nějak šikovně zakoponovat soustava čoček, tak už jsem mu řekla "Ještě k tomu dej externí blesk a vynalezl jsi normální foťák". Ale jsou to věci, které pro nadšence smysl mají (což si nemyslím o téhle ajfoun blbosti)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NELLAS: tak simulátor mají teď i v Tchibu. Zaujal mě taky brzdící padák pro běžce
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    prostě s tim česnekem to neni ono, rozmáčknout nožem, nebo nakrájet na plátky, lepší je fakt ho prolisovat skrz ty dírky... a to čištění, nevim proč s tim maj všichni takovej problém, normálně pustim z kohoutku pořádnej proud a je to....
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    a co česnek utřít? prkýnko + nůž, teoreticky jde o věci, co maj bohatší využití než ten lis
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ROBOTON: Nic mi prostě nepřijde efektivnější, než vrazit stroužek do lisu, zmáčknout, vrazit lis pod kohoutek, umejt.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    TAPINA: a co obycejna "drticka na koreni" ?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    CASTROL: navíc, když se a tom strouhá zázvor, nedělá takový ty vlásky, ale krásně se nastrouhá bez cancourů=)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ROBOTON: To už je lepší, ale furt je zasranej lis A prkýnko. Lis je prostě léty prověřený koncept :o)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    a co toto?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CASTROL: Obávám se, že bych měla třikrát umytý lis, než bych na tomhle rozdrbala jeden stroužek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam