JONY: Me to moc sikovne prevedeny neprijde.
Spousta veci je jinak nez v knizkach, coz je pro me hodne spatne stravitelny (jako kdyz poslouchas nekoho vypraveni o udalosti kterou jsi zazil a tak vis ze se to odehralo trochu jinak - cloveku se chce kricet "Ale takhle to kurva nebylo!!!" a vedomi ty bezmoci, ze to clovek stejne nezmeni, ten zoufalej pocit jen umocnuje).
Mistama bolestne levna produkce tomu taky moc nepomaha (asi vubec nejhorsi byly ty radoby cool dekorace z vanocnich svetylek a gumovejch masaznich micku).
Casting nic moc, nektery postavy jsou uplne mimo, ale nastesti se vetsinou jedna o nejaky vedlejsi steky a tak se to da pretrpet.
A u tech hlavnich postav... asi nejvic mi vadi Avasarala, ktera nejen ze je dost mimo vizazi ale ten jeji politicky korektni slovnik to dojebal uplne. Vubec nejhorsi je asi Bobbie, na tu si asi nezvyknu.
Chapu, ze sehnat odpovidajici kvalitni herce by bylo prinejmensim extremne tezky, ale i tak se mi to tezko zkousava.
Presto je to dobrej scifi serial, o tom zadna, ale ma daleko k tomu byt "perfektni" (leda pro toho kdo knizky necetl, nebo uz na nektery veci zapomnel).