Sakra ten
Ashford
me fakt mrzi ;(
Chtel jsem tomu dat odstup, nez napisu nazor a musim rict, ze jsem byl mile prekvapen, jak si serial stale drzi kvalitu. Bylo to jine, ale stale velmi dobre. Opravdu jsem si k tem postavam vybudoval skvely vztah (hlavne k Amosovi - apex alfa) a prijde mi, ze je dobre znam. Nebavila me Bobbina dejova linka. Vubec. Ona je zajimava postava (i herecka), ale prislo mi to jako vyplnovacka. Chrisjen me tentokrat tolik neiritovala svym hlasem, ale spis svymi sprostymi vylevy. Nicmene mam jeji postavu i podani taky dost rad a recast manzela mi prisel jako velmi rozumne rozhodnuti. Jediny minus je za me stale herecka Naomi, ktera ten beltalowda prizvuk proste neumi udrzet a me to desne stve. Belta Creole je super nareci, trosku jsem si ho musel prostudovat, kopeng inyalowdas. Vzdavam hold i Jeffu Bezosovi za zachranu serialu, ktery ma stale co nabidnout, ikdyz jsem si sam po treti serii rikal, ze by to vubec nevadilo, kdyby to byl konec, protoze pribeh protomolekuly byl naplnen. Ale hledani proteanu... teda pardon, 'acients' je taky zajimave, ikdyz uz krapet ohrane. A na zaver nejlepsi Amosova hlaska: "Thank you."