• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AETHERNyx slaví 20 let!!!
    AETHER
    AETHER --- ---
    ILLUZE: No... Jeste bys to cele musela zorganizovat;)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AETHER: Do 250,-Kč ideál.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AETHER: To má být výzva? ;-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    NAVARA: Ani jsem nerikala, ze nebude velky hrnek. Ptala jsem se konkretne specifikovane skupiny lidi na nazor. Pokud salek na espresso nechces, neni nutne odpovidat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---

Chtěl(a) bych...

120 hlasy od 95 respondentů

NAVARA
      NAVARA --- ---
      AETHER: no na pidi-šáleček si se neptala :p
      AETHER
      AETHER --- ---
      NAVARA: Já vím, že jsme na nyxu, ale šlo by prosím odpovědět na to, co jsem se ptala? ;)
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      AETHER: myslíš ten půllitrový?
      KRUDD
      KRUDD --- ---
      AETHER: 300? :-)
      AETHER
      AETHER --- ---
      Btw. Vy, kdo touzite po hrnku na espresso, kolik jste ochotni dat za jeden?
      AETHER
      AETHER --- ---
      Hele kdo Nyxe přesvědčí, aby do toho šel, má u mě panáka;) to bych chtěla vidět;)))
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      ne vážně; stálo by to za to něco udělat třeba v crossu, u sudu nebo tak někde. nyx by mohl účastníkům dát měsíc premiovky... tombola, ... (alegorický vozy, transparenty :D)
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      R0C3S3K: a nebo si najdem neci narozeniny na facebooku a vsichni odsouhlasime ucast, nasdilime a prijdem :D
      R0C3S3K
      R0C3S3K --- ---
      ,,, to bude velkej challenge, vybrat spravnej klubicek, aby to vsem mistnim arbitrum vyhovovalo, idealni by jiste bylo vystaviste letnany, hodne laseru a sekuritaku
      RAINBOF
      RAINBOF --- ---
      a co mejdan ? bude ?
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      CHEESS: Urcite by to tak bylo fer. Ale je otazkou, jestli je na Nyxu opravdu tolik lidi, kteri maji obe pohlavi naraz, aby se pro ne vyplatilo pripravit specialni varianty...
      CHEESS
      CHEESS --- ---
      a budou teda obě barevný varianty pro obě pohlaví? .)
      ROBERY
      ROBERY --- ---
      luxus
      AETHER
      AETHER --- ---
      Pukpuk vyhrál, oslovili jsme ho a čekáme, až dodá tiskový podklad;) strpení, prosím!
      KOJB
      KOJB --- ---
      Tak jak to teda bude s tou oslavou? ať koukam, jak koukám, anketu o nej návrh vyhrál PUKPUK ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam